Hvordan velge den høyeste makt Wireless - Wifi nettverkskort eller adapterDe fleste trådløse nettverkskort eller trådløse kort som følger med bærbare eller stasjonære PCer er svært lav effekt og er for kort rekkevidde som rundt et kontor. Det er trådløse adaptere eller nettverkskort som tilbyr svært lang rekkevidde.

Bruksanvisning

1 Vet at de fleste Wifi - trådløse adaptere overføre makt er lik eller under 100 milliwatt, noe som er bra for bruk i hjemmet. Men for arbeidsplasser som er store eller kontorer som er flere tusen kvadrat trenger du kanskje en mer kraftfull trådløs adapter. Finn ut om du trenger mer rekkevidde enn hva den trådløse adapteren gir deg. I så fall må du kanskje gå opp strømmen.

2 Velg en høy effekt WiFi adapter som passer din datamaskin. Det er både PCMCIA og mini PCI-kort med ekstern antenne tilkoblinger og det er USB type trådløse adaptere. Det er USB trådløse adaptere gjort av Engenius, som selges under navnet Senao oversjøisk, som sender med opp til 600 milliwatt strøm. Dette er mer enn nok til å etablere en solid trådløs forbindelse med en router så langt som en halv mil unna, bare med små gummi duckie antenner selges med dem.

3 Vurder å bruke disse høyere makt trådløse adaptere som har en ekstern antenne tilkobling og legge en antenne. Du kan finne eksterne antenner som er omni-retningsbestemt (plukke opp signaler fra alle retninger) eller retningsantenner som panel antenner eller Yagi beam antenner. Disse fokuserer signalet i et meget lite område, og kan plukke opp meget fjerntliggende trådløse nettverk. Sjekk med produsentens kundeservice som antenner ikke bryter FCC-reglene.
Du kan finne antenner for å sette på ruteren også. De fleste rutere bruke det som kalles en RP-SMA-kontakt. Antennen kan ha en annen stil kontakten, slik som "N" -kontakt slik at du trenger en annen kabel-kontakt i hver ende av koaksialkabel. Nettsteder som Radiolabs.com tilby kabler som passer begge. Velg den tunge, lave tap kabel for maksimal ytelse. Du trenger ikke å leve med dårlig trådløst nettverk ytelse. Vurder å oppgradere til en høyere makt router og adapter, både med ekstern antenne som kan plasseres så høyt som mulig for maksimal mottak. For mer info se min artikkel om lang rekkevidde WiFi-antenner.

Hint

  • Jo lenger du kringkaste en Wifi signal høyere sjansene er det vil bli hacket. Aktiver alltid WPA eller annen kryptering.