Hvordan velge en rase i World of Warcraft

Velge en rase for karakteren din er et viktig skritt når du gjør ditt første tegnet i den elektroniske verden, eller femte. Din karakter rase kan begrense hvilken klasse du kan være, gi deg spesielle evner og hjelpe deg nivå yrker. Noen klasser, for eksempel prester, selv få ekstra evner avhengig av hvilken rase de er.

Bruksanvisning

1 Avgjør om du ønsker å spille på Horde eller Alliance side i Warcraft elektroniske verden. Siden ingen av partene kan kommunisere med andre, er det viktig å vurdere hvilken side venners tegnene er på.

2 Velg en karakter klasse. Mens noen mennesker foretrekker å plukke sine løpet først, kan bare visse raser være bestemte klasser. Derfor er generelt viktigere klassen valg.

3 Sjekk dine muligheter for å se hvilke raser er tilgjengelige i en klasse. Når du velger din klasse, vil listen vises på skjermen. I enkelte tilfeller, for eksempel Druid klasse, er bare ett løp tilgjengelige for hver side.

4 Tenk rasistiske trekk. De fleste av disse er ikke spill-breakers, men mener at en Tauren krig Stomp overvelde og 10-prosent-ekstrapoeng kan komme godt med. I tillegg har noen raser har ferdighets bonuser med bestemte yrker, som fortryllende eller engineering, i Warcraft verden.

5 Lær nettet om andre konsekvenser av å velge en rase. Hver rase har en bestemt feste forbundet med det, så vel som en unik startområdet, lore og se.