Hvordan velge en skrivebordsbakgrunn

Hvordan velge en skrivebordsbakgrunn


Skrivebordsbakgrunn kan være din lille vinduet av individualitet, en måte å skille deg fra alle andre. Du kan bruke bilder av familie, malerier du elsker eller en rekke bilder. Du trenger ikke være begrenset til et enkelt bilde.

Bruksanvisning

1 Finn et utvalg av bilder som du ønsker å bruke som skrivebordsbakgrunn. Ønsket størrelse på bildene, vil avhenge av skjermoppløsningen. For eksempel, hvis din nåværende oppløsning er 1280 x 800, så bør du velge et bilde som kan vises fullt på denne størrelsen. Bilder med en lavere oppløsning må være flislagt eller vist med svarte striper for å holde dem fra å bli forvrengt.

2 Klikk på "Start" -knappen i Windows, og velg deretter "Control Panel". I søkeboksen skriver du inn "skrivebordsbakgrunn". Klikk på "Endre skrivebordsbakgrunn."

På en Mac, åpne "Systemvalg" og velg "Skrivebord og skjermsparer."

I Linux, høyreklikk på skrivebordet og i rullegardinmenyen velger du "Endre skrivebordsbakgrunn."

3 Velg det bildet du har bestemt deg for.

I Windows velger du bildene fra utvalget gitt, eller klikk på "Browse" og søke på datamaskinen din for bildene dine. Dobbeltklikk på den valgte bildet, og dette vil bli din bakgrunn.

På en Mac, velger du en av presorted bilder og farger, eller bruke iPhoto eller søke alternativ for å finne ønsket bakteppe. Velg bildet, og det vil bli din bakgrunn.

I Linux, velg "Legg til" og bla gjennom harddisken, dobbeltklikker du på ønsket bilde, og det er nå din bakgrunn.

4 Bestem om du ønsker å bruke flere bilder. I alle tre systemer vil du bli utstyrt med mulighet til å velge flere bilder, og skaper en tidsbestemt lysbildefremvisning.

I Linux eller på en Mac, sjekk boksen merket "Endre bilde hvert ____ Seconds". Velg ønsket tid fra den medfølgende rullegardinmenyen.

I Windows velger flere bilder samtidig, og operativsystemet vil skape en lysbildeserie basert på dine valg.