Hvordan velge Lønnsom domenenavn for Nisje nettsteder

Når det gjelder å generere inntekter på nettet, er et domenenavn til din Internett-bedrift hva en fysisk adresse er en murstein og mørtel. Velge riktig domenenavn er avgjørende for å nå din målgruppe på nettet. Nedenfor er noen skritt du kan ta for å velge lønnsomme domenenavn for din nisje nettsteder.

Bruksanvisning

1 Trekk opp din favoritt søkemotor og søke etter "gratis søkeord verktøy." Mange resultater vil komme opp. Noen av de beste verktøyene inkluderer Wordtracker og Keyword Discovery, og SEO Book søkeordforslag verktøyet.

2 Gå til søkeordet verktøy for valg og legge dem inn hoved begrep som vedrører din valgte nisje. For eksempel, hvis du ønsker å bygge et nettsted om hjemmelagde såper, bør du skrive "hjemmelagde såper" i søkeordet forskning verktøyet.

3 Undersøk resultatet og gjøre oppmerksom på begreper som har 10 til 100 søk per dag for mindre nisjer og 100 til 500 søk for større nisjer. Det er ikke nødvendig å være for nervøs på dette punktet; målet er nå å finne ut om den valgte nisje får noen søk i det hele tatt. Hvis du finner også mange daglige resultater i den firesifrede område for et gitt søkeord, så begrense søket til et mer målrettet aspekt av nisje. For eksempel, hvis et søk etter "kredittkort" returnerer for mange resultater, og deretter prøve å søke etter "lav interesse kredittkort" i stedet. Søkeordene med daglige søk i fire-sifret spekter tendens til å være svært konkurransedyktig.

4 Kompilere en liste over søkeord som er sammensatt av to til tre ord og motta 10 til 500 daglige søk. Disse vil fungere som en guide for å lage ditt domene, som søkeord-rik domenenavn spille en rolle i hvor godt nettstedet ditt rangerer i søkemotorene.

5 Kjør et søk for hvert søkeord i søkemotoren av valget for å få en idé om hvor mange nettsteder er ranking for hvert søkeord. Hvis du bruker Google, vil antallet nettsteder rangering for en gitt periode vises øverst til høyre i listen. For eksempel kan det si "Resultater 1-10 av ca 182 000." Den 182 000 refererer til antall nettsteder rangering for begrepet søkte. Vanligvis vil søkeord med mindre enn 500.000 resultatene ikke være for konkurransedyktige hvis området er effektivt optimalisert.

6 Velg den mest relevante søkeord med færrest konkurrentene i søkeresultatene som ditt domenenavn.

7 Fortsett til din favoritt registrar og kjøpe domenenavnet før konkurrentene kommer til det første.