Hvordan velge riktig ISP (Internet Service Provider)

July 12 by admin

Det er så mange leverandører å velge mellom i USA og de fleste av dem er forferdelig. Forhåpentligvis vil du kunne unngå de dårlige er å velge den rette for deg.

Bruksanvisning

1 Først og fremst, her er en super enkel oversikt over vanlige Internett-leverandører. SBC / Yahoo, AOL, og Comcast er de verste ISPer i historien av internett. Ikke engang vurdere dem som et alternativ. Cox er ganske forferdelig for så vel som MSN. Earthlink er så som så, men bare velge dem hvis det er det eneste alternativet. Verizon er ganske bra, men har alle slags ulike problemstillinger å trene. I noen utvalgte steder, de er den billigste, raskeste tilkobling tilgjengelig skjønt. TDS, Road Runner, Time Warner, Adelphia, og charter er alle ganske bra. Det er mange flere leverandører der ute, men jeg vet ikke nok til å gjøre en nøyaktig vurdering om dem.

2 Alle leverandører er oppført tidligere bør ha en plass på deres nettside hvor du kan sette inn adressen din og den vil fortelle deg om de tilbyr tjenesten der du bor. Men i stedet for å gå til hver enkelt ISP hjemmeside og sjekke, er det bedre å begrense det ned først. Du må bestemme hva slags tilkobling du trenger. Generelt suger DSL og du aldri få enda nær hastigheten de sier du gjør. Men de fleste DSL hastigheter er grei nok til å sjekke e-post og surfe på nettet. Hvis du planlegger å laste ned en masse store programmer, vil du ønsker å få noe raskere skjønt. Hvis du planlegger å laste ned mye musikk, det er liksom opp i luften som MP3 er ganske små. Hvis du planlegger å bruke noen form for filmtjeneste fra Youtube til AOL video til morsomme video nettsteder til digital film utleie / streaming nettsteder, er du definitivt kommer til å trenge en forbindelse raskere enn normalt DSL. Også vurdere hvor mange datamaskiner skal bruke forbindelsen samtidig. Hvis du har DSL og en datamaskin spiller et online spill, mens den andre brukes til å surfe på internett, eller spesielt se streaming video, er det gaming person trolig lag og / eller koble fra og surfing personen kommer til å merke en massiv ro ned.

3 Hastighet og pris er de 2 store sammenligning poeng. Så la oss snakke om eksakte hastigheten. Vanligvis DSL-pakker er enten 1,5 megabit per sekund (aka mbps) eller halvparten på 768 kbps. Først av alt, det er aldri kostnadseffektivt å få 768-pakken. Det er vanligvis bare noen få dollar mindre, men at hastigheten er for treg for de fleste Internett-bruk selv på en enkelt datamaskin. Hvis du lener mot DSL, er TDS den eneste anstendige DSL ISP jeg vet om. Men ikke være så raske til å hoppe på dem. De fleste DSL selskapene gi deg om 50-75% av hastigheten de sier de vil, slik at du kan forvente ca 1 megabit topper fra en 1,5 megabit forbindelse. De verste kabel pakker er rundt 3 megabit, noe som er dobbelt å tredoble hastigheten på tradisjonelle DSL men i motsetning til DSL, du ofte få minst 90% nominelt turtall. Det er spesielle DSL-tilkoblinger som kan bryte den 1,5 megabit grense, men kostnaden for dem er nesten alltid høyere enn kabel av den samme hastighet slik at det sjelden er et godt valg. Charter gir vanligvis 5 megabit tilkoblinger og Time Warner, Adelphia, og Road Runner (alle eid av Time Warner forresten) er 7-8 megabit i de fleste steder. På den tiden denne artikkelen ble skrevet, Road Runner tilbyr en rimelig Turbo pakke på 15 megabit. For en reell sammenligning skjønt, spør naboene hvor fort sine forbindelser synes å være og hvordan de føler om sine leverandører generelt. Du kan også sende dem en link til min andre artikkel om hvordan du kan teste sine internett-tilkoblingen for å få en faktisk nummer. Noen DSL-tilkoblinger er stor i enkelte områder, og selv kabelforbindelser har fylte nabolag så det er en fin måte å få den virkelige historien.

4 Så langt har jeg ikke nevnt noen andre typer tilkoblings så jeg skal gjøre det nå. T1s og andre høyere opp T tilkoblinger er ca $ 200 per måned minimum med mange hundre dollar i utstyr for å kjøpe. T1 er er 1,5 megabit i nedlastingshastighet, men også 1,5 megabit laste mens tradisjonelle DSL og kabeltilkoblinger er en halv megabit eller saktere for opplasting. De er i utgangspunktet 24 telefonlinjer satt sammen, og du kan velge et visst antall for faktiske telefoner og resten for data. De er i utgangspunktet bare nyttig for bedrifter som trenger internett og flere telefonlinjer. Som for en fiberforbindelse, det er som regel et par tusen dollar per måned og bare brukes av store bedrifter. Hastigheten varierer, men vanligvis er 50 mbps på opp til hundrevis av gigabits per sekund. Verizon er imidlertid det første selskapet til å lage et hjem fiberforbindelse. På dette tidspunktet er det som blir testet i Texas og New York. Det er ca $ 30-40 per måned for en 25 megabit-tilkobling. Selv med en ny patent søksmål hver dag og blir saksøkt nonstop av andre grunner, det er en forbindelse verdt å vurdere om du kan få det! Og til slutt, det er en satellitt-forbindelse. Hvis du bor for langt ut i midten av ingensteds å få kabel, er du stuck med to valg. Det er oppringt eller satellitt. Oppringt er gammel og helt ubrukelig for internett generelt i disse dager. Satellitten er vanligvis nær DSL hastigheter, men det fortsatt blåser oppringt unna. Problemet er at det er en enorm respons tidsforsinkelse, slik at du ikke vil være i stand til å gjøre noe i sanntid som webcam chatter eller online gaming. det skjærer også ut fra tid til annen. Annet enn at det er et flott alternativ. Og til slutt, trådløse tilkoblinger som kobles til basestasjoner koble mye, har treg responstid, og er generelt tregere enn DSL slik at de bare fungerer godt for bærbare datamaskiner som beveger seg mye rundt i stedet for husholdnings tilkoblinger.

5 Så nå at du kan sammenligne hastigheter, er det på tide å snakke pris. DSL er vanligvis billigere enn kabel, men det er fordi det er tregere og mindre pålitelig. Men husk at DSL selskaper vanligvis gjør du kjøpe modemet og / eller telefonlinjefiltre for $ 50-100 kombinert pluss installasjonskostnader (eller de gjør du installere det selv.) Kabel-selskapene vanligvis ikke tar betalt for modemet eller installasjon. Også, DSL og kabelselskaper alike vanligvis gi deg en rabatt hvis du bruker sine andre tjenester. Hvis du har telefontjenesten og DSL gjennom samme selskap, du vanligvis får en rabatt. Hvis du ikke gjør det, kan du ringe dem og de vil gi deg en, spesielt hvis du nevner bytte til kabel. Hvis du har Time Warner kabel, vil de gi deg en gigantisk rabatt på kabel internett som bringer det ned til innenfor $ 5 av rask DSL. Noen pakker selv gjøre det samme pris. Så sørg for at du tar hensyn til alle kostnader før en beslutning. Vanligvis skjønt, vil det som regel ende opp med at kabelen er 0-25% dyrere enn DSL for en forbindelse som er i virkeligheten 300-600% raskere. Så det er alltid mer kostnadseffektivt å gå med kabel, men på grunn av den ekstra kostnaden, det er bare et godt valg hvis du trenger hastigheten. Ellers bare spare penger og gå med DSL. Selvfølgelig hvis det funker at kabelen er samme pris eller enda billigere, gå med det.

6 Til slutt, når du gjør din beslutning prøve å få en god avtale. De fleste Internett-leverandører har én uke specials rundt helligdager eller bare når det er der de vil gi deg en mye lavere pris for et år eller to. Det er verdt det å vente på en avtale sånn. Det er også noen ganger en spesiell bonus for å bytte fra enkelte selskaper som er i direkte konkurranse. Hvis du nevner til Time Warner at du vurderer å bytte fra SBC / Yahoo eller antenne til en av sine tjenester, vil de gi deg en rabatt. Når du registrerer deg, plukke så kort av en kontrakt som du kan hvis det er ingen rabatt for en lang kontrakt. De fleste Internett-leverandører ikke har langsiktige kontrakter skjønt, og hvis de gjør det, er det som regel fordi de er forferdelig, og trenger å hindre sine kunder fra dumping dem. Noen selskaper har ikke engang krever en kontrakt i det hele tatt. En som som kan gjøre et godt førstevalget fordi den måten du kan prøve dem ut og bytte hvis ting ikke går bra. Og til slutt, hvis du velger DSL med en kontrakt som krever en avgift for kansellering, og det er forferdelig sakte eller kobler til tider, bare betale avgiften og slå, er det verdt det!

Hint

  • lokale DSL-leverandører er vanligvis langt billigere enn nasjonale seg og har måten bedre hastigheter. Milwaukee PC er en databutikk i Illinois og Wisconsin som tilbyr sprø billig DSL som er en av de beste, raskeste DSL-tilkoblinger du kan få. Se deg rundt etter muligheter sånn. Små prøver også å presse mindre dum programvare på du liker de mange programmene AOL tvinger deg til å installere eller nettleseren og messenger som Yahoo installeres.
  • TDS tjenesten er stor mens du har det, har de ikke tvinge dum programvare på deg, og det er stabilt og alt, men i de fleste steder, er det nesten umulig å slutte. De holder fakturering deg og sette deg på vent for alltid og generelt gjøre det latterlig vanskelig å slippe dem. Så hvis du går med dem, har tenkt å ha dem i lang tid!

Related Articles