Hvordan velge riktig Netbook Computer

December 11 by admin

Hvordan velge riktig Netbook Computer


Velge riktig netbook datamaskin kan virke litt overveldende, men etter at du gjør noen overveielser kan det være lett. Netbooks er de hotteste ting i PC-salg, siden de fleste laptop-brukere der bare ved hjelp av sine datamaskiner for Internett-tilgang, og med sitt kamera. De ble garantert for en datamaskin med flere funksjoner enn de pleide. Også laptop-batterier varer bare mellom 2-3 timer. Du kan ikke få mye gjort i denne tid. Denne artikkelen vil hjelpe deg å sortere ut noen av de netbook funksjoner for å hjelpe deg å velge den rette for dine behov.

Bruksanvisning

1 Se på de tilgjengelige for netbook batterier alternativene. Hvis du virkelig har tenkt å gjøre dette til en bærbar datamaskin, legger stor vekt på å få en netbook med større enn en 3-cellers batteri. Netbook batterier med 6 cellers batterier kan få 5,5 til 8 timer mellom lading. Batterier med 9 celler kan få opptil 12 timer av livet. Ulempen med å ha et større batteri i tillegg til kostnaden er vekten. De større batterier vil legge et pund eller to til netbook og kan stikke ut av baksiden av saken.

2 Plukk ditt operativsystem. Skulle du gå med den gamle standby i Windows XP Home eller trappe opp med nyere Windows 7 starter? Mitt råd er at hvis du vurderer en netbook med Windows Vista, hoppe over det og finne en med den mye bedre Windows 7. Windows 7 kjører fint på en netbook med bare 1 GB ram. Du må bestemme om du foretrekker Windows 7 Starter eller Windows XP Home.

3 Se på prosessoren. Netbooks nå kommer med Intel Atom N270 som en standard prosessor. Dette er en enkelt kjerne prosessor med 1600 MHz klokkehastighet, en 533 MHz front side bus, og en 512 KB L2 Cache. Denne prosessoren er i stand til å hyperthreading og kan brukes i et operativsystem 32 bit (ikke 64 bit). Denne prosessoren er designet for størrelse, effektivitet, energibruk, og for å holde kjølig. Disse er alle gode egenskaper for en solid bærbar datamaskin. Det er også litt raskere Atom N280 tilgjengelig.

Unngå Intel Atom Z520, Z530, og Z540 prosessorer siden disse ble utformet for Internett moble enheter og ikke spesielt for netbooks. I begynnelsen av 2010 to nye netbook-prosessorer vil bli utgitt, vil både være raskere. Det vil være N450 og N470. De vil begge være enkelt kjerne, så ingen vits i å vente.

4 Vurdere hvilke typer minnekort som maskinen vil lese. Noen netbooks har lesere som bare vil gjenkjenne 2-3 typer forskjellige kort. Hvis kameraet eller en annen enhet bruker minnetyper eksempel xD eller Sony minnebrikker, så du ønsker å bekrefte netbook du vurderer leser disse kortene. Vanligvis Gateway og HP netbooks lese de fleste typer kort.

Related Articles