Hvordan velge riktig skriver Paper

April 5 by admin

Hvordan velge riktig skriver Paper


Det kan virke som å velge skriverpapiret er en enkel avgjørelse som ville ta noe tid eller krefter i det hele tatt. Men det er mange alternativer tilgjengelig med skrivepapir som du kanskje ikke engang være klar over, og riktig papir for deg kommer til å avhenge mye på begge dine preferanser og type prosjekt du skal bruke skriveren papir til. Tenker prosjektet vil gjøre det lettere å velge riktig papir.

Bruksanvisning

1 Velg farge på papiret. De fleste skriver papir vil være ren hvit, men andre farger er tilgjengelig for ting som utskrift flygeblad eller brosjyrer.

2 Finn ut størrelsen på papiret. Mest papir vil være en standard 8,5 "x 11" størrelse. Men mindre størrelser er tilgjengelig for ulike typer prosjekter.

3 Sjekk ut papirvekt. En tyngre vekt vil gjøre papiret føler tykkere og mer profesjonelle og kan brukes til ting som å skrive din CV. Den typiske vekt for skriverpapiret er 20 pund til 24 pund, men tynnere og tykkere papir er tilgjengelig.

4 Se på mål å velge riktig skriver avisen. Du trenger ikke å bekymre deg ferdig med mindre du skriver for et bestemt prosjekt, for eksempel en glanset brosjyre eller fotografier. En matt finish er den kjedeligste, men motstår fingeravtrykk. Satin eller semi-gloss finish er litt blankere og kan se fint når du skriver ut fotografier. Høyglanset tilbyr den mest skinne, men fingeravtrykk og støv kan være vanskelig å forholde seg til.

5 Les produktbeskrivelsen for papir for å finne noen ekstra funksjoner. For eksempel kan du velge printer papir som er laget av resirkulerte materialer eller som er produsert uten bruk av klor, noe som kan være skadelig for miljøet. Syrefritt papir er også tilgjengelig. Denne typen papir motstår gulning.

Related Articles