Hvordan vet forskjellen mellom Kindle og Kindle 2

9. februar 2009, Amazon lanserte andre generasjon Kindle: Kindle 2. Kindle 2 er et steg opp fra den første Kindle i en rekke små måter, og det er flere måter å hjelpe du fortelle forskjellen mellom de to Kindles.

Bruksanvisning

1 En av de mer subtile forskjeller er vekt. Kindle 2 er litt lysere, med en vekt på 10,2 unser, mens den opprinnelige Kindle veier 10.3 unser.

2 Amazon var inspirert av utseendet på mobiltelefoner, og innlemmet det i utformingen av Kindle 2. Kindle er boxy og ikke visuelt tiltalende. Kindle 2 er slank og glatt, som en iPhone.

3 Skjermvisning er en mer åpenbar forskjell. Kindle 2-skjermen kan nå vise 16 gråtoner, og det kan slå sider 20 prosent raskere.

4 Kindle 2 har også Amazons nye tekst-til-tale-teknologi, hvor noen bok, blogg, avis eller annen tekst Publikasjonen kan lese høyt for deg. Kindle 2 har også Whispersync bokmerker, som lar deg plukke opp å lese på en egen Kindle 2.

5 Kontrollene har også endret seg. Den første Kindle hadde en skyveknapp til å flytte fra linje til linje. Kindle 2 har en joystick.

6 Batterilevetiden er en annen klar forskjell mellom tenne modeller. Kindle 2 har en 25 prosent lengre batterilevetid enn den første tenne.