Hvordan vet jeg hvilken versjon av Media Player du har

Det har vært mange oppdateringer til Windows Media Player siden introduksjonen. I tillegg til oppdateringer, har Microsoft sluppet helt forskjellige versjoner også. Hvis du bruker en utdatert eller eldre versjon av Windows Media Player, kan noen software og enheter være uforenlig med det. På noen versjoner av programvaren, er den øverste menyen skjult og mangler "Om" link. Men det er fortsatt en vei å fortelle hvilken versjon av Windows Media Player du har.

Bruksanvisning

1 Klikk på «Hjelp» -fanen langs Windows Media Player kontrollpanel (toppmenyen). På noen versjoner av Windows Media Player, er denne fanen vises ikke. Hvis du ikke ser kategorien, trykker "Alt + H" bringe opp på Hjelp-menyen.

2 Klikk "About Windows Media Player" for å få opp dialogboksen som viser Windows Media Player informasjon.

3 Se ved siden av delen som er merket "Version". Den installerte versjonen av Windows Media Player vises. Det er en lang rekke som skal være lik: ". 11.0.6000.6352"

Hint

  • Hvis du ønsker å finne ut om en nyere versjon er tilgjengelig, klikker du "Søk etter oppdateringer" under "Hjelp" -kategorien. Hvis en nyere versjon er tilgjengelig, vil du bli bedt om å laste ned og installere den.