Hvordan vet jeg hvor mye din brukte laptop er verdt?

Hvordan vet jeg hvor mye din brukte laptop er verdt?


Verdien av hvilken som helst brukte datamaskinen, inkludert en bærbar PC er svært spekulativt. Din bærbare er verdt for deg alt som det kan gjøre for deg, men hvis du ønsker å vite hva du kan selge den for, eller hvor mye det ville koste å erstatte den bærbare datamaskinen med en tilsvarende brukt bærbar PC, må du finne ut hva børskurs er til enhver tid. Det frie markedet bestemmer verdier for mest brukte elementer, så du vil ikke få en eksakt beløp, men en rekke priser kan du forvente å betale eller å ha noen andre betale for den bærbare datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Finn den opprinnelige prisen du betalte for den bærbare datamaskinen. Jo eldre den bærbare datamaskinen, jo mindre vil det være verdt, men bærbare holder sin verdi mer enn stasjonære. Hvis din bærbare er mindre enn et år gammel, vil det være lukke verdien av en ny laptop, men med svak svekkelse.

2 Søk i avisen, oppslagstavler og online auksjon nettsteder for å finne ut hva som brukes bærbare datamaskiner som er lik din blir solgt for.

3 Selg din bærbare basert på prisen du betalte for det og det beløp som tilsvarende bærbare PC-er selger. Hvis en annen bærbar PC som er lik din er å selge for et fast beløp, men den bærbare datamaskinen har bedre hardware, prøve å selge den for mer. Inkludere den opprinnelige prisen i salg notering. Din bærbare er bare verdt det mest noen andre er villige til å betale for det.