Hvordan vet jeg hvor mye noe er Selges for på Ebay?

Hvordan vet jeg hvor mye noe er Selges for på Ebay?


Siden etableringen i 1995, har eBay blitt en av verdens fremste internettauksjoner. Millioner av mennesker bruker den hver dag, noen gjør en full tid levende gjennom kjører auksjoner. Før du legger en auksjon, kan det være svært nyttig å finne ut hvor mye elementer som din selger for. Du kan finne det er ikke engang verdt prisen for oppføringen din dersom det er ikke populært.

Bruksanvisning

1 Besøk eBay og skriv det elementet du ønsker å sjekke inn i søkefeltet.

2 Klikk på "Fullført oppføringer" i "Show Only" menyen på venstre side av søkeresultatene skjermen.

3 Klikk på "Auksjoner" eller "Kjøp nå" orden på søkeresultatene for å se de spesifikke kategorier, eller la resultatene på default "All Items" alternativet.

4 Legg opp de enkelte prisene lignende elementer har solgt for, og deretter dele dem med antall for å få den gjennomsnittlige prisen. For eksempel, hvis tre identiske elementer har solgt for $ 45,50, $ 39,00 og $ 40,25, den gjennomsnittlige prisen er $ 41,58.

5 Gjenta denne prosessen med flere forskjellige formuleringer hvis ikke kan nærmere definert objektet. En bestemt kamera kan bestemmes med et enkelt søk, men hjemmelaget smykker kan trenge flere søke varianter å få en full perspektiv.