Hvordan Videre E-post fra Hotmail til Gmail

Hvordan Videre E-post fra Hotmail til Gmail


Å ha et antall e-postkontoer for å sjekke kan være tidkrevende. Du kan spare tid ved å videresende alle eller noen av dine e-postkontoer til en e-postadresse. Hvis du foretrekker Gmail og dens funksjoner, men trenger å opprettholde en Hotmail-konto, satt Hotmail til å automatisk sende e-postmeldinger du mottar til din Gmail-konto. Det er også mulig å videresende enkelte e-post fra Hotmail til Gmail.

Bruksanvisning

Enkel e-post

1 Logg deg på Hotmail-kontoen. Klikk "Innboks" eller "Gå til Innboks" hvis du ikke er automatisk videresendt.

2 Klikk på e-postmeldingen du vil videresende. Dette bør åpne meldingen i hoved Hotmail-vinduet.

3 Klikk "Forward". Det er ved siden av "Svar alle" og "Slett" i rekken av alternativene ovenfor din e-tittel og også under e-post. Alternativt kan du trykke "Ctrl", "Shift" og "F."

4 Skriv inn Gmail-adressen som du videresender e-post i boksen ved siden av "å", som ligger under din Hotmail-adresse i Hotmail 2010 grensesnitt.

5 Skriv en melding i rommet over e-post du videresender, hvis du ønsker det.

6 Klikk på "Send", som du finner over e-post du videresender, i rekken av alternativer sammen med "Save Draft", "Stavekontroll" og "Rich Text".

alle e-poster

7 Logg deg på Hotmail-kontoen. Åpne innboksen din.

8 Klikk på "Alternativer", som ligger på høyre side av skjermen Hotmail-innboksen, fra 2010. Velg "Flere alternativer" fra rullegardinmenyen.

9 Klikk "Forward post til en annen e-postkonto." Linken er i "Administrer konto".

10 Klikk på knappen ved siden av "videresende post til en annen e-postkonto." Skriv inn Gmail-adressen i tekstboksen under "Hvor vil du at meldinger som skal sendes?"

11 Merk av i boksen ved siden av "beholde en kopi av videresendte meldinger i Windows Live Hotmail-innboksen" hvis du ønsker det.

12 Klikk på "Lagre". Hotmail vil automatisk videresende deg til kontoalternativer og videresende all ny e-post til Gmail-kontoen din.