Hvordan Videre Gmail til en Blackberry Pearl

I den digitale tidsalder, er øyeblikkelig kommunikasjon et must. Smarte telefoner som Blackberry Pearl tillate brukere å få tilgang til e-post fra sin telefon til enhver tid. Det er flere måter å videresende e-posten til din Blackberry. Gmail lar sine brukere til å lage filtre som spesifiserer nøyaktig hva post blir videresendt og hva post ikke.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Gmail-konto ved å skrive inn brukernavn og passord på Gmail-siden. Velg "Settings" linken øverst til høyre på standardsiden. Velg "Filters" fanen øverst på "Settings" siden og velg deretter "Opprett et nytt filter" linken som er nederst på siden.

2 Bestem hva slags e-post du vil ha videresendt til din Blackberry Pearl. Gmail gir deg alternativer som lar deg tilpasse nøyaktig hva post blir videresendt. For eksempel, hvis du vil at alle e-posten videresendt, skriver du bare inn brukernavnet i "Til:" boksen. Hvis du vil ha mail videresendt det er bare fra bestemte avsendere, eller bare post som har et bestemt emne, velger å legge inn denne informasjonen i "Sender" eller "" emne "kategorier hhv.

3 Kjør en test for å se hva som e-post i innboksen din blir sendt til din Blackberry Pearl etter at du velger en bestemt filterinnstilling. Skriv inn riktig informasjon i de tilsvarende bokser og klikke på "Test søk" -knappen.

4 Lag et filter etter at du spesifiserer hva mail du vil bli videresendt ved å velge "Neste" -knappen.

5 Sjekk "Videresend til" boksen og skriv inn Blackberry-adressen du ønsker å videresende e-post til.

6 Velg "Opprett filter" -knappen for å fullføre prosessen.

Hint

  • Du må ha en Blackberry-konto for å videresende e-post til din Blackberry Pearl. Blackberry.net kontoer er tilgjengelig gjennom tjenesteleverandøren.