Hvordan videresender en Twitter til andre?

Twitter er et sosialt nettverk nettsted som lar folk til å dele personlige statusoppdateringer med alle de folk som følger dem. Nettstedet øyeblikkelige og utbredte kommunikasjonsmetoder, som inkluderer muligheten til å videresende meldinger, eller tweets, til andre. Videresending en tweet, eller "retweeting," brukt gjøres ved å kopiere og lime den opprinnelige meldingen, og legger til "RT" (for "retweet") foran det, og med den originale plakaten navn med en @ -symbolet før det. Metoden har siden blitt forbedret og kan gjøres raskere på en mer organisert måte.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Twitter-konto og se etter tweet som du ønsker å retweet.

2 Hold musen over tweet. En liten meny vil komme opp, og direkte til høyre for alternativet "Svar", vil du se alternativet for å "Retweet". Klikk på den. Tweet vil nå dukke opp på alle dine etterfølgeres Twitter tidslinjer, selv om de ikke følger den opprinnelige diskant.

3 Klikk på "Retweets" linken på høyre side av skjermen for å vise og administrere alle dine retweets. Hvis du ønsker å trekke tilbake noen retweet, bare slette det fra listen. Det vil bli fjernet fra alle dine etterfølgeres tidslinjer.