Hvordan virker bredbånd arbeid?

Hva gjør boadband mener?

Bredbånd direkte relateres til kanalen som informasjonsflyt. I løpet av 1990-tallet eksplosjon av Internett-tjenester som America Online og Prodigy, brukere som er koblet via modemer. Telefonlinjer var i stand til å laste opp og laste ned informasjon i hastigheter opp til 56 kilobyte per sekund. Telefonlinjen er ansett som en lav-kapasitet tilkobling, eller smal. Ankomsten av DSL (Digital Subscriber Line) og kabelmodem tjenester gir høyhastighets Internett på tvers av høyere kapasitet linjer. Disse linjene har et bredere spekter av tjenester og så er callled bredbånd.

Hvordan en datamaskin Henter et nettsted

En bruker sitter ved en datamaskin og dirigerer en nettleser til et nettsted som Google.com eller Yahoo.com. Når adressen er oppgitt i nettleseren og sendt, bruker datamaskinen bredbånd for å gjennomføre datapakker på tvers av World Wide Web, et intrikat nettverk av servere. Informasjonen forlater hjem over høyhastighets linje og spratt fra bryteren for å slå på tvers av offentlige internett. Forespørselen lander på vertsserveren av nettstedet og er utført av det området.

Når forespørselen - et søk eller enkel forespørsel om en side - er fullført, blir informasjonen sendt tilbake som datapakker til brukeren. Hver bruker på Internett har en adresse, også kjent som en IP-adresse, som fungerer som en unik identifikator. Avkastningen informasjon følger stien tilbake til bruker takket være IP-adressen. Informasjonen reiser fra bryteren for å slå på tvers av offentlige Internett, inn i huset gjennom et modem og vises på datamaskinen via nettleseren.

Hva er forskjellen mellom Dial-Up og Internett-tilgang?

Datamaskiner hekta på Internett ved hjelp av oppringt er begrenset av kapasiteten på telefonlinjen. Telefonlinjene er i stand til å bære en begrenset mengde data. Designet for å bære taletrafikk, telefonlinjer er i stand til å gjennomføre opp til 3400 hertz (Hz). Dette er analoge tilkoblinger som overfører data over flere linjer som elektriske impulser. Digitale internett-tilkoblinger kommer til hjemmene via DSL eller kabel internett. Snarere enn å bruke impulser, blir data sendt over en jevn, alltid-på strøm til brukeren. Som en telefonlinje, gjennomfører Internett-tilkobling makt, men kapasiteten er større. Telefonlinjer har en maksimal data kapasitet på 56 kilobyte per sekund. Høyhastighets internett fra kabel-selskapene kan nå hastigheter på 1500 kilobyte per sekund.