Hvordan virker en Internett-telefon Call arbeid?

July 12 by admin

Hvordan virker en Internett-telefon Call arbeid?


En Internett telefonsamtale er mulig ved hjelp av en teknologi som kalles Voice over Internet (VOIP) protokoll. Voice sendes over samme datalinjer som din bredbåndsforbindelse bruker til å sende og motta data fra Internett.

Internett-protokollen og maskinvare digitalisere stemmen din og bryter det ned i små pakker med data. Pakkene blir rutet den raskeste veien gjennom offentlige servere. Pakkene blir deretter mottatt i den andre datamaskinen, og blir deretter satt sammen og omdannes til lyd. Et offentlig telenett (PSTN) vil opprettholde en forbindelse mellom partene til rette for en samtale.

Anrop fra IP-telefoner til faste telefoner kreve hjelp av en VOIP telefonselskap. Telefonselskapet konverterer den digitale pakken tilbake til analog lyd for fasttelefon til å motta. Telefonen Selskapet håndterer også båndbredde og ruting av datapakker for å sikre at samtalene er skarpe og klare.

Et alternativ til faste tilkoblinger er trådløse tilkoblinger. Wi-Fi-telefoner bruker samme pakke teknologi for å overføre pakker av stemmen er sendt fra Wi-Fi-telefoner via et trådløst nettverk til en datamaskin eller en fasttelefon. Mobiltelefonene som opererer på en høyhastighets trådløst nettverk kan også bruke VoIP-teknologi.

Related Articles