Hvordan virker kabel Internett arbeid?

Hvordan virker kabel Internett arbeid?

Hva er kabel internett?

Kabel Internett eller bredbånd internett er en Internett-tjeneste som går ut av det samme nettverket som kabel-TV. Det er mange ganger raskere enn en oppringt internett service og er alltid slått på så lenge kabelen er koblet til modemet.

Hvordan kabel internett fungerer?

For kabel internett til å faktisk jobbe, er en overføring mellom en CMTS og en abonnent kabelmodem som kreves for at en bruker å benytte internett på sin datamaskin. Kabel internett overføres av lokale kabel-leverandør utnytte plassen på en utpekt TV-kanal for å utføre dataoverføringen. Oppstrøms og nedstrøms transmisjoner tillater at kabelen signal for å nå mottakeren via et kabelmodem som er en liten boks som er plassert på innsiden av huset. En koaksial kabel fra utsiden av huset som er koblet til aktiv og levende kabel blir deretter fulgt inn i huset og settes inn i kabelmodem. En USB-ledning eller koaksial kabel er deretter koblet til kabelmodemet, aktivere internet service innen kabelmodem tilby Internett via kabel til datamaskinen. Brukeren er da i stand til å få Internett-tilgang på dette punktet.

Hva er kabel internett til?

Kabel internett blir brukt for å få tilgang til Internett via en rask bredbåndsforbindelse. I motsetning til DSL og oppringt som er tilgjengelig på ulike hastighetsnivåer, har kabel internett like fort en forbindelse som kabel-TV transimissions. Det kan være opptil ti ganger raskere enn både DSL og oppringt Internett-tjenester. Kabel Internett er et flott verktøy for de som arbeider eller spille spill online og ønsker å ha uavbrutt tjeneste. Direkte video-teknologi kan benyttes med kabel internett, noe som gjør det reagere i sanntid for konferansesamtaler og for videresending av viktige meldinger. Telefontjenester som er tilkoblet via kabel internett blir stadig mer populært og gir krystallklare taletid til en brøkdel av prisen for tradisjonelle telefontjenester.