Hvordan vise et bilde i en adresselinjen

Hvordan vise et bilde i en adresselinjen


Den lille bildet som vises til venstre for adressen i nettleseren din og ved siden av favorittsider i dine "Favoritter" eller "favoritter" -menyen er kjent som en favorittikon. Du vil ikke se favicon på hvert område. Hvis du ønsker å lage din egen, må du konvertere en bildefil til et ikon. Hvis bilderedaktør ikke lage ikoner, kan du bruke en av de gratis ikon generatorer på internett. Når du har opprettet et ikon, publiserer det til roten av webområdet ditt - i public_html eller www-mappen - for å generere din favorittikon.

Bruksanvisning

1 Opprette eller bruke et eksisterende bilde for favicon.

2 Krympe bildet til 16 x 16 piksler (0,222 x 0,222 tommer) eller 32 x 32 piksler (0,444 x 0,444 tommer) i din bilderedigeringsprogram.

3 Lagre bildet som en fil med et ikon eller favicon generator (se ressurser) Windows-ikonet (.ICO).

4 Åpne HTML-fil for web siden der bildet vises med et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, TextPad eller EditPlus. Åpne "index.html" eller "index.htm" fil, for eksempel hvis du vil at bildet skal vises i adresselinjen for hjemmet (indekssiden).

5 Legg til følgende kode etter <HEAD> tag i HTML-filen:

<Link rel = "snarveisikonet" href = "http://www.somewebsite.com/favicon.ico" type = "image / x-icon" />

6 Erstatt "http://www.somewebsite.com" med Uniform Resource Locator (URL) - også kjent som nettadresse - knyttet til favicon.

7 Lagre endringer i HTML-fil.

8 Last den redigerte HTML-fil og spesialikon til webserveren.

9 Naviger til nettsiden som du lastet opp din favorittikon. Oppdater nettleseren eller tømme bufferen hvis bildet ikke er synlig.

Hint

  • Hvis du har en bedrift nettsted, er det best å bruke bedriftens logo eller varemerke som bildet i adresselinjen.
  • For å bruke en online ikon generator, bla deg frem til det bildet du trenger. Dobbeltklikk bildefilen fra datamaskinen å laste den opp. Klikk på "Opprett Icon" eller "Generate" for å lage ikonet, og deretter laste den ned til din datamaskin.
  • Online ikon generatorer, som favicon Generator fra Dynamic Drive, begrense filstørrelsen til et opplastet bilde.
  • Hvis du bruker en online generator for å opprette symbolet skal den kontrolleres hjemmeside på forhånd for akseptert filformat.
  • Bildet er kun vises i adresselinjen i HTML-fil som inneholder koblingen.