Hvordan vite om PHP isen var riktig installert

Hvordan vite om PHP isen var riktig installert


PHP Ice er en åpen kildekode-skript som kan brukes til å lage back-end-tjenester for front-end web-applikasjoner. PHP Ice front-end scripts kan bli innarbeidet i HTML-skript, som deretter kan kontrolleres på en rekke måter å bruke PHP Ice. Dette åpner for ganske mye fleksibilitet ved utvikling av web-applikasjoner for nettstedet ditt, slik at du kan innlemme dynamisk innhold i HTML-sider, som kan være kontinuerlig endres.

Bruksanvisning

1 Last ned "Murmur.ice", "icedemo.php" og "weblist.php", og laste dem opp til din lokale verten (se Ressurser). "Murmur.ice" skal plasseres i PHP5 mappen. "Icedemo.php" og "weblist.php" skal plasseres i htdocs mappen.

2 Restart Apache på datamaskinen ved å dobbeltklikke på Apache-ikonet i systemstatusfeltet og klikke på «Start på nytt." Gå til "Start" og deretter "Program Files" og deretter "Murmur" for å få tilgang til Murmur søknad. Dobbeltklikk på den for å begynne å kjøre Murmur.

3 Gå til "http: // & lt; IP eller Domain> /icedemo.php" ved hjelp av en hvilken som helst nettleser. Hvis du ser PHP is grensesnittet, så systemet kjører PHP Ice riktig.

4 Åpne et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, hvis du kjører en lokal server som XAMP og skriv:

<? Php

// Vis all informasjon, som standard INFO_ALL

phpinfo ();

?>

Lagre filen som "phpinfo.php." Last opp denne filen til htdocs mappen.

5 Gå til "http: //localhost/phpinfo.php" for å få tilgang til PHP info. Dette vil liste tjenester du kjører. Hvis du kjører PHP Ice riktig vil du se en "Y" ved siden av oppføringen for PHP Ice.