Hvordan Wake Up en Linux datamaskinen fra dvalemodus

Hvordan Wake Up en Linux datamaskinen fra dvalemodus


Linux er et operativsystem som kan installeres på en rekke enheter, inkludert datamaskiner, mobiltelefoner, stormaskiner og nettbrett. Linux er ofte foretrukket av datautviklere og programmerere på grunn av samarbeid med fri og åpen kildekode programvare som kan opprettes på operativsystemet. Hvis du går vekk fra datamaskinen, og vil senere gjenoppta arbeidet der du slapp uten å måtte slå av datamaskinen, kan du sette din Linux-basert system i dvalemodus. Dvalemodus er ofte brukt for å spare på ressurser, inkludert CPU og batteristrøm, og slitasje på skjermen, og det hjelper på lang av systemet.

Bruksanvisning

1 Åpne lokket på den bærbare. Ved å lukke lokket på Linux-baserte bærbare, er datamaskinen opplært til å gå i dvale. Åpne lokket vekker datamaskinen til den eksakte tilstanden du forlot den i.

2 Beveg musen på datamaskinen. Ved å bevege musen, oppretter aktivitet og signaliserte til datamaskinen som det er på tide å våkne opp.

3 Trykk på "Power" knappen. Du trenger bare å trykke på knappen en gang. Ved å trykke eller holde inne "Power" knappen i mer enn et sekund kan føre til at datamaskinen slås av i stedet for å våkne opp. Dette kalles en "force quit" og du kan miste noe arbeid du ikke har lagret.