Hvordan Webcam chat på eBuddy

Hvordan Webcam chat på eBuddy


Den eBuddy nettstedet støtter nettleserbaserte videochatter på flere nettverk for direktemeldinger, inkludert AOL IM, Windows Live og Yahoo! Messenger. Hvis du oppretter en gratis eBuddy ID, kan du bruke din kontoinformasjon for å logge på flere nettverk samtidig, og sende video chat invitasjoner. Din kontakt trenger ikke en eBuddy konto og kan få tilgang til videochat via en spesiell link som blir sendt når du starter webcam chat.

Bruksanvisning

1 Naviger til eBuddy nettstedet. Klikk på "eBuddy iD Multi Network Chat" på siden, skriv eBuddy ID og passord. Dette starter eBuddy Web Messenger og viser en liste over alle kontakter som er tilknyttet kontoen din.

2 Klikk navnet på en kontakt for å åpne en ny chat-vinduet. Klikk på webcam ikonet ligger enten nær toppen eller nær bunnen av chattevinduet. eBuddy sender deretter en invitasjon link til kontakt, og videochat begynner når kontakten klikker på linken.

3 Klikk "Tillat" på høyre side av chat-vinduet når du ser en melding for kamera og mikrofon. Dette bruker datamaskinens standard webkamera og mikrofon for praten. For å endre disse innstillingene, hold musen over webkameraet feed, og klikk på "Settings" ikonet. Klikk "videosamtaler" i ruten til venstre, og velg deretter kameraet og mikrofonen fra rullegardinlistene. Klikk på "Lagre" for å lagre innstillingene.

4 Klikk på den røde telefonikonet etter at du er ferdig med din webcam chat. Klikk på "Logg ut" øverst i vennelisten eBuddy helt logge ut.

Hint

  • Du må ha en eBuddy ID for å bruke webcam chat-funksjoner. Klikk "Krev din gratis eBuddy ID" på innloggingsskjermen for å lage en gratis konto.
  • Hvis du ikke har Adobe Flash installert, kan nettleseren din be deg om å installere det når du starte en videochat. Hvis du ikke får en rask, laste ned og installere Flash fra Adobe nettsiden, og deretter prøve å starte en videochat igjen.