Hvordan Wrap Art Rundt en Globe i Illustrator

Hvordan Wrap Art Rundt en Globe i Illustrator


Med Adobe Illustrator kan du bruke et bilde eller kunstverk til en verden ved hjelp av sine 3D-verktøy. Før du legger inn kunst til en globus, må du først forandre bildet til et symbol. Når det er gjort, kan du drapere bildet over sfære. Av seg selv, vil bildet på kula ser flat, så det er en god idé å legge litt skygger på kloden. Du kan gjøre dette ved å plassere en kopi skygge sfære over den med grafikken og deretter redusere opacity å legge bare et snev av skygge til grafikken.

Bruksanvisning

Opprette Globe

1 Åpne et bilde du ønsker å bruke som et kart i Adobe Illustrator. Åpne symboler vinduet ved å velge "Symboler" fra Windows-menyen, og deretter dra bildet inn i Symboler vinduet. Når Symbol dialogboksen Alternativer åpnes, velger du "Graphic" fra Type-menyen og klikk "OK." Den transformerte bildet er nå klar til å brukes på en globus.

2 Klikk på Ellipse i verktøykassa. Hold nede "Shift" -tasten, og drar verktøyet over siden for å skape en perfekt sirkel.

3 Velg "Eraser Tool" fra verktøykassen. Hold nede "Option" -tasten, og plassere trådkorset i midten av verktøyet over midten av sirkelen. Dra verktøyet til bunnen midten av sirkelen og slipp museknappen. Sirkelen er halvert.

4 Trykk "Ctrl-C" på tastaturet for å kopiere halvsirkelen, og trykk "Ctrl-V" for å lime inn en ekstra kopi på siden da. Du trenger dette senere for å legge til dybde til verden.

5 Klikk på "Effect" -menyen, velg "3D" og klikk "Revolve." Klikk på "Surface" -menyen og velg "Nei Shading." Dra 3D-vinduet Alternativer til siden slik at du kan se den halve sirkelen du tegnet.

6 Klikk på "Map Art" knappen. Klikk på "Symboler" -menyen i kart Art vinduet, og velg art du åpnet med Illustrator. Klikk på "Preview" boksen, og deretter dra og endre størrelsen på kunst etter behov. Med 3D-vinduet Alternativer ut av veien, bør du være i stand til å se forhåndsvisning tydelig.

Legge Dybde

7 Velg kopi av halvsirkelen du har gjort tidligere. Klikk "Fyll" i verktøykassen, og velg en farge som matcher dine kunstverk for å gi skygge for hele verden.

8 Velg "Effect" fra 3D-menyen, og klikk deretter på "Revolve." Klikk på "Surface" -menyen, og velg enten "diffuse" eller "Plastic skyggelegging" som ønsket.

9 Dra solid kloden i løpet av den første verden. Hvis solid kloden står bak ett med kunsten din, velg "Ordne" fra Object-menyen og velg «Legg øverst».

10 Velg "Opacity" i Utseende vinduet. Velg "Multipliser", og klikk deretter på trekant-formet "Opacity" -knappen. Dra glidebryteren mot venstre til det gir ønsket skyggelegging på kloden.

Hint

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Adobe Illustrator CC. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.