Hvordan Wrap en etikett på en sylinder i Adobe Illustrator eller Photoshop

Hvordan Wrap en etikett på en sylinder i Adobe Illustrator eller Photoshop


Photoshop CS3 til CS5 kan du ta en etikett bilde og omforme den til en sylinder. Hvis du ønsker å pakke inn en etikett på en sylinder objekt, for eksempel en vannflaske bilde, den beste programvaren for å bruke er Photoshop CS3 til CS5 Extended-versjonen. Imidlertid har Photoshop CS5 en ny funksjon kalt Puppet Warp Tool for å gjøre bildet ditt fungerer som en "marionett" for å justere bildet slik du vil den skal være, og arbeider med å justere etiketter på objekter.

Bruksanvisning

1 Start Photoshop CS5. Gå til "Fil" og deretter "Ny" for å åpne et nytt dokument. Klikk på "3D" på toppen av skjermen, og bla ned til "Ny form fra lag," klikk "Cylinder". Under "Lag" boksen, åpne et nytt lag ved å klikke på det lille ikonet som ser ut som et brettet ark eller gå til "lag" på toppen av skjermen, "New" og deretter "Layer". Pass på at det nye laget er markert under "Lag" boksen.

2 Gå til "3D" på toppen av skjermen, og deretter gå til "Ny form fra lag" og deretter "Cylinder". Objektet vises. Gå til "Fil" og deretter "Open" for å åpne bildet du ønsker å vikle rundt sylinderen og sette den på sitt eget lag. Dra laget med bildet over laget med sylinderen i "Layers" boksen. Bildet kan åpnes i et annet vindu. I så fall bruke dra verktøyet for å dra den inn det andre vinduet med sylinderen og det skal vises med et nytt lag over flaskens laget.

3 Klikk på lag med bildet. Gå til "Filter", bla ned til "Distort" og deretter "Spherize." Et vindu vises. Endre modus til "Horizontal Only" og andelen til 100. Klikk på "OK". Trykk "Ctrl + T" for "Free-Transform," dra i hver side til den samsvarer med størrelsen på sylinderform. Under "Edit" -kategorien, bla ned og klikk "Warp". Du skal se et rutenett på objektet. Bruk rullegardinknappen for "Wrap" øverst på skjermen for å velge "Arch Nedre" for å få mer perspektiv.

4 Endre det øverste laget til "Multipliser" -modus for en mer realistisk utseende for å gli inn i sylinderform, som den deler de samme høylys og skygger av sylinderen. Gå til "File" og klikk "Åpne" for å åpne opp et nytt objekt. Plasser etiketten som du formet til en sylinder på nytt objekt som du nettopp åpnet. For å gjøre dette, bruk "Drag Tool" for å dra bildet på toppen av det nye objektet som du nettopp åpnet.

5 Gå til "Edit" og klikk på "Puppet Wrap Tool" for å justere etiketten på toppen av det nye objektet. Sørg for at lag med bildet du nettopp dratt til objektet er markert under "Lag" boksen. Pin visse områder for å holde dem på plass ved å klikke med musen for å plassere pinnene på plass. Å omforme Klikk på pin å gjøre det aktivt for å justere bildet. Lagre prosjektet under "Fil" og du er ferdig.