Hvorfor er Dell XPS laptop strømforsyning pipetone?

Hvorfor er Dell XPS laptop strømforsyning pipetone?


Når en Dell laptop har et alvorlig problem som må repareres det vil avgi en serie med "pip" som faktisk er en kode. Dell har programmert deres maskinvare for å rapportere tilbake identifiserbare problemer å diagnostisere hva som er galt med systemet når den ikke vil starte opp. Å lytte til disse pipene og sammenligne dem mot et diagram som viser de tilsvarende koder kan du bestemme problemer med Dell laptop.

Årsaker til Piper

Piper av en Dell XPS laptop oppstår når skjermen er i stand til å vise en system feilmelding. I dette tilfellet bruker systemet hva Dell refererer til som en "signalkode" for å kommunisere det spesifikke problemet. Dette betyr ikke nødvendigvis at den bærbare datamaskinen ikke vil fungere, kan ikke være fast eller mister data. Det betyr bare noe må rettes opp for at den bærbare datamaskinen for å gjenvinne full funksjonalitet.

Hvordan koden fungerer

En distinkt kode for hvert problem forteller en tekniker hva som er galt med systemet. For eksempel, er 1-1-2 koden for en prosessorregister svikt. I lyd form, betyr koden nøyaktig hva du mener det betyr: pip, pip, pip-pip. Tjueseks forskjellige koder tilsvare et stort utvalg av saker.

Hva å gjøre

Alle Dell-systemet leveres med en bruksanvisning. Du kan løse noen problemer hjemme, en gang diagnostisert, etter feilsøking guider i denne håndboken. Lytt til koden og skrive det ned som du hører den. Så ta kontakt med støttesiden for Dell som definerer kodene (oppført i referanser). Kontakt Dells kundestøtte hvis koden er ikke der, og la dem vite koden. De bør være i stand til å fortelle deg hvordan du kan fikse det, eller henvise deg til et servicesenter som kan hjelpe.