Hvorfor er Endre navn på et Word-mappe Denied?

Hvorfor er Endre navn på et Word-mappe Denied?


Hver Microsoft Word-fil kan gis et unikt navn for formålet med identifikasjon. Navngi filen er en del av lagringsprosessen. Endre navn på en fil etter at den er lagret er også mulig hvis nødvendig. I noen tilfeller kan en Word-fil ikke bli omdøpt mindre tilstanden er endret.

File Open

En åpen Word-fil kan redigeres og lagres, men navnet kan ikke endres. For å endre navnet på filen, må du lukke det. Deretter kan du høyreklikke på filen og velg "Gi nytt navn" fra pop-up menyen. Skriv inn det nye navnet du ønsker å bruke. Du kan også lagre den åpne filen under et nytt navn ved å klikke på "File" og deretter klikke på "Lagre som". Denne prosedyren vil skape en kopi av den åpne Word-fil og at filen er nå åpen. Den opprinnelige filen er nå stengt, og kan også få nytt navn på dette punktet.

Filnavnet er for langt

Windows-operativsystemet er i stand til å håndtere filnavn med opptil 255 tegn. Hvis du forsøker å endre navnet på en fil med mer enn 255 tegn, vil ikke filen redde fordi navnet har blitt avvist av Windows. Antall tegn inkluderer ikke "Doc" eller ".docx" filtypen automatisk inkludert i navnet for alle Word-filer. Hvis du ikke klarer å endre navnet på Word-fil, forsøk å prøve et navn med svært få tegn. Hvis det navnet fungerer, din karakter teller var problemet.

Filen er skrivebeskyttet

Word-filer lagres som "Read Only" for å forhindre fremtidige endringer. Denne tillatelsen innstillingen stopper både endring av filen innhold og navn. For å fjerne "Read Only" status, åpne filen du ønsker å endre navn. Klikk på Microsoft Office-knappen øverst til venstre på skjermen. Velg "Verktøy", og klikk deretter på "General Options". Fjern haken fra "Read-Only" boksen og klikk "OK." Lagre dokumentet med det nye navnet på ditt valg.

Midlertidige filer er ikke Releasing

Word oppretter automatisk en midlertidig kopi av alle filer og lagrer dem i samme mappe som den opprinnelige filen. Den har samme navn, men navnet er innledes med en tilde (~). Hensikten med denne midlertidige filen er å gjenopprette ulagret arbeid hvis Word eller datamaskinen krasjer. Lagre og lukke den opprinnelige filen fjerner den midlertidige filen kopiere det meste av tiden. Noen ganger som midlertidig fil forblir lagret på datamaskinen, og hindrer deg fra å døpe den opprinnelige filen. For å fjerne den midlertidige filen manuelt, kan du slette den ved å høyreklikke på filnavnet og velge "Slett" i pop-up menyen.