Hvorfor er Firefox Forhindre Pages From Redirecting?

Firefox har en rekke forskjellige funksjoner som du kan tilpasse din generelle Internett-surfing. Ett av disse alternativene er å hindre omdirigeringer som skjer automatisk, enten ved hjelp av et skript eller via metakoder. Hvis du får melding om at Firefox har forhindret en omdirigering, har sin fordi noen gått inn i Preferences og valgt det alternativet som definerer denne atferden. Du kan endre den hvis behovet være.

tilgjengelighet

Innstillingen som stopper automatisk omdirigere er faktisk et tilgjengelighets innstilling, ikke et sikkerhetstiltak. Dette er fordi bruken av automatiske viderekoblinger er vanskelig på synshemmede brukere med skjermlesere eller brukere som ikke har mye erfaring med Internett. Assosiasjoner til tilgjengelighet anbefaler generelt mot bruk av automatiske side omdirigeringer, men midt i bakken er at moderne nettlesere tilbyr et alternativ som hindrer disse automatiske viderekoblinger ved behov.

Endre innstilling

Muligheten til å tillate viderekoblinger er på Innstillinger-menyen under "Advanced" alternativet. På siden Avansert i menyen, velg "General". Du vil se tre alternativer under tilgjengelighets spissen. Den tredje, "Advar meg når nettsteder prøver å omdirigere eller oppdater siden," er det som gjør Firefox stoppe en side viderekobling. Fjerne merkingen og trykk på "Close" for å forlate vinduet Innstillinger.

Grunner for automatisk omdirigeringer

Den vanligste grunnen til at folk setter opp automatiske viderekoblinger er å flytte besøkende fra en gammel URL til en ny. Ved å sette opp en automatisk videresending, kan brukerne komme til det nye stedet, uten å måtte forholde seg til du klikker på koblinger eller lese noe informasjon på den gamle siden. Visse typer omdirigeringer hjelpe også hindre lenke råte, der linker til en gammel side føre til en blindvei. I stedet, de gamle linkene omdirigere til den nye plasseringen.

Sikkerhet

Det å automatisk omdirigere en side er ikke i seg selv en umiddelbar grunn til bekymring, men det betyr ikke at du ikke bør være forsiktig. Hvis du automatisk omdirigert til en side, sørg for at det er siden du ønsket å besøke. Ikke oppgi påloggingsopplysninger eller personlig informasjon på nettstedet uten å vite sikkert at nettsiden er legitim. Se etter "https" protokoll i URL og et gyldig Secure Sockets Layer sertifikat; denne informasjonen er vanligvis tilgjengelig via en grønn lås-ikonet til venstre for nettadressen i adresselinjen.