Hvorfor er ikke musen klikke på min Inspiron 1501?

Hvorfor er ikke musen klikke på min Inspiron 1501?


Dell Inspiron 1501 laptop bruker en integrert pekeplate musen for navigering som kan svikte i noen spesifikke årsaker. Selv en datamaskin reparasjon nybegynner kan løse dette problemet i noen få enkle trinn.

programvare

Kontroller at musen ikke er deaktivert. For å kontrollere musedriveren, høyreklikk på Min datamaskin, og deretter Egenskaper> Maskinvare> Enhetsbehandling og se om det er et spørsmålstegn ved siden av Mus og andre pekeenheter driver oppføring. Hvis ikke, går du til Start> Kontrollpanel> Mus for å kontrollere knappene har ikke blitt deaktivert. Utfør en komplett antivirus og antispyware scan for å eliminere disse mulige årsaker.

Utvendig

Fremmedlegemer eller væske kan forårsake dette problemet. Rengjør rundt kantene av museknappene og bekrefte at de ikke blir begrenset. Knappene skal ha en svak klikkelyd sensasjon hvis fungerer riktig. Spray hermetisk luft på kantene eller rent med en spritserviett etter behov.

Erstatning

Bytt om nødvendig ved å fjerne toppdekselet og tastatur fra laptop. Musen er installert med en flatkabel eller en plast wire-kontakt, avhengig av hovedkortet Dell brukes på bestemte mye. En annen, mer enkle og rimeligere alternativ, er å bruke en ekstern mus.