Hvorfor er min Netbook ikke erkjenner My Phone?

Hvorfor er min Netbook ikke erkjenner My Phone?


Koble til en netbook til en mobiltelefon kan du overføre informasjon raskt. De er ideelle bærbare følgesvenner, men hvis din netbook ikke gjenkjenner telefonen, kan du prøve noen grunnleggende kontroller.

programvare Drivers

Hvis du synkroniserer telefonen via en Universal Serial Bus (USB) kabel, må du kontrollere at de nødvendige programvaredrivere er installert på netbook. Last ned drivere fra telefonen produsentens hjemmeside, eller installere via CDen som følger med telefonen. Prøv å slette gjeldende driverne og installere dem i tilfelle de har blitt ødelagt.

USB-kabel

USB-kabler bryte om slet eller droppet, så koble til en annen enhet eller datamaskin for å sjekke at USB-kabelen fungerer.

Bluetooth sammenkobling

For en Bluetooth-tilkobling, kobler du telefonen med netbook ved å velge sammenkobling alternativet fra Bluetooth-menyen på enten enheten.

Bluetooth Maskering

Telefonen kan kobles med netbook, men ikke synlig. I Bluetooth-menyen på telefonen, velger du alternativet for å aktivere synlighet.

Wi-Fi

For hjemme Wi-Fi-nettverk, må du aktivere trådløs synkronisering i nettverksinnstillingsmenyen på din netbook. Dette er slik at den vet hvordan å se etter telefonen.

inkompatibel maskinvare

Telefonen kan ikke være kompatible med din netbook operativsystem. Online kundeservice for enten produsenten, skal være i stand til å bekrefte dette. Vanlige telefonkompatibilitetsproblemer kan oppstå mellom Microsoft Windows-baserte og Mac operativsystemer.