Hvorfor er mine videoer Stadig Buffering?

Når du streame videoinnhold på nettet via en nettleser eller mediespiller, lagrer datamaskinen flere sekunder av innhold til harddisken før videoen begynner å spille. Innholdet lagres på harddisken er "buffer". Hvis video ofte slutter å spille, og du ser en melding om behov for en buffer ekstra innhold, betyr det at du får innhold raskt nok til å holde bufferen full. I noen tilfeller er dette en sak som kan løse.

Video kvalitet

Noen video streaming nettsteder kan gi deg muligheten til å justere kvaliteten på video ved å endre sitt vedtak. For eksempel kan du veksle mellom standard-definisjon og HD-oppløsning på YouTube ved å klikke på en knapp i nedre høyre hjørne av videoavspillingsvinduet. Hvis Internett-forbindelsen ikke er rask nok til å oppnå nedlastingshastigheten som en HD-video krever, kan du oppleve hyppig bufring. Senk videokvalitet og se om ytelsen blir bedre.

Internett-tilkobling

Et problem med Internett-forbindelsen kan hindre videoinnhold fra streaming pålitelig. Bekreft at et annet program, for eksempel peer-to-peer fildelingsprogrammer ikke er forbruker den tilgjengelige båndbredden, og prøve andre streaming video tjenester å se om de fungerer riktig. Også kjøre en hastighetstest på et nettsted som PCPitstop.com eller Toast.net. Hvis Internett-forbindelsen hastighet er ikke hva det skal være, kan du kontakte leverandøren for å få hjelp.

Server Congestion

Hvis serveren streaming av videoinnhold til deg er ekstremt opptatt, kan det være i stand til å holde tritt med etterspørselen plassert på den. Dette er spesielt sannsynlig til å skje i løpet av direktesendinger. Av denne grunn er live streaming videoer ofte arkivert til senere visning. Hvis du har bekreftet som Internett-tilkoblingen fungerer som den skal, og videokvaliteten er satt på et rimelig nivå tilkoblingshastigheten, kan serveren lunger være årsaken til problemet. Prøv å se videoen på nytt senere.

Feilsøking

Noen video streaming nettsteder som Hulu buffer bare en liten mengde innhold før du spiller for å avskrekke ulovlig kopiering; bufret videoinnhold spilles fra harddisken på datamaskinen, og hvis en video finnes på harddisken kan det være mulig å kopiere den. Men noen frittstående mediespillere som Windows Media Player kan du justere bufferstørrelsen video for en bedre seeropplevelse. Trykk "Ctrl + M" i Windows Media Player for å vise den klassiske menyen. Klikk "Verktøy" på menyen, og velg «Alternativer." Klikk på "Performance" -kategorien, velg "buffer" radio knappen under "Network Buffering" sub-heading og angi hvor mange sekunder med innhold som Windows Media Player skal bli lastet inn den.