Hvorfor gjorde Internet Explorer 8 Mess Up My Home Page?

Hvorfor gjorde Internet Explorer 8 Mess Up My Home Page?


Hvis du starter Internet Explorer 8 nettleser og finne hjemmesiden din er endret, kan det være fordi du eller en annen bruker har bevisst eller ved et uhell endret hjemmesiden eller fordi datamaskinen er infisert med ondsinnet programvare.

Funksjon

Når du åpner nettleseren, navigerer nettleseren til en nettside som du har angitt som startside. Vanligvis vil du har satt hjemmesiden din til en side du besøker ofte.

årsaker

Du kan oppleve en endret startside i Internet Explorer 8 etter å manuelt endre startsiden eller etter et uhell som bekrefter en hjemmeside endring når du installerer et nytt program. I tillegg til dette, kan ondsinnet programvare som spyware eller nettleserkaprere tilbakestille startsiden for Internet Explorer.

Løsning

Hvis du ved et uhell har tilbakestilt hjemmesiden din, kan du endre den til riktig side ved å navigere til ønsket hjemmesiden klikke på pil ned ved siden av Hjem-ikonet på verktøylinjen og klikke på "Legg til eller endre Home Page" for å nullstille ditt hjem side. Hvis problemet er på grunn av et virus eller spyware infeksjon, bør du kjøre antivirus programvare som AVG Free eller Avast og en anti-malware program som Spybot eller Malware Byte Anti-Malware.