Hvorfor gjorde Microsoft Outlook Slett automatisk Mine kalenderavtaler?

Hvorfor gjorde Microsoft Outlook Slett automatisk Mine kalenderavtaler?


Microsoft Outlook brukes for å planlegge og organisere avtaler. Kalenderelementer kan arkiveres, med arkiv innstillinger som kan settes av brukeren. Microsoft Outlook kalenderoppføringer utløper etter 60 dager hvis brukeren ikke endre standardinnstillingene.

Utløp av Kalender Items

Velg å ha kalenderoppføringer utløper enten med standardinnstillingene på seks måneder eller velge en ny utløpsdato. Når elementene er arkivert og lagret i arkivet, er de ikke slettet og kan ligge i din personlige mappe filen og kan identifiseres som filer som inneholder PST som suffiks. Men de er ikke synlige på dagens kalendervisning.

Endre standardinnstillinger

Endre standard auto arkivet innstillingen ved å klikke på "Verktøy" -menyen, klikk "Alternativer", og klikk deretter på "Annet" -kategorien. Til slutt klikker du "Auto Archive" og gjør ditt valg i boksen. For å hindre Outlook fra automatisk arkivering eller slette gamle elementer, fjern haken fra "Arkiv eller slette gamle elementer" utvalg.

Sletter Kalender Items

Slett kalenderoppføringer permanent ved å finne personlige mapper filen og manuelt slette dem eller ved å følge trinnene for å endre standard auto arkivinnstillinger. Her, sjekk boksen som sier "Vil du slette gamle elementer."