Hvorfor ikke My Canon MP130 Pixma Skriv ut godt etter rengjøring?

Kjører standard rengjøringsfunksjonen på Canon Pixma MP130 kan ikke forbedre skriverens utskriftskvalitet. Ved å forstå hvorfor MP130 ikke skriver godt og gjør noe annet, kan du gjenopprette skriveren.

Funksjon

Canon Pixma MP130 skrivehodet vil etterhvert tette med tørket blekk, noe som påvirker hvordan blekket påføres papiret og reduserer kvaliteten på utskriftene. Skriveren har en skrivehode rensefunksjon som hjelper rense skrivehodet og sette skriveren tilbake til normal funksjon, slik at den slutter å produsere dårlig kvalitet utskrifter.

årsaker

Noen tresko er vanskeligere å fjerne enn andre, så bruker standard skriverhodet rengjøringsfunksjonen kan ikke fjerne den tette. I noen tilfeller er ikke problemet med skrivehodet, men med blekknivåene i ett eller flere av skriverens blekkpatroner.

Solutions

Når utskriftskvaliteten Canon Pixma MP130 ikke blir bedre etter bruk av standard skriverhodet rengjøringsfunksjonen, kjør Leder Refreshin funksjon for en mer grundig rengjøring. For å bruke hodet Refreshin funksjonen, trykk på "Meny" -knappen på skriveren til "User Data" vises, og velg deretter "Vedlikehold" og "Hodet Refreshin." Hvis skriveren fremdeles ikke skriver godt, kontrollere blekknivået i blekkpatronene, og erstatte dem etter behov.