Hvorfor Internet Explorer Always Open i et minimert vindu?

Internet Explorer, en nettleser laget av Microsoft, kan noen ganger oppføre seg uberegnelig og åpne i et minimert vindu. Årsakene til dette problemet kan variere, men det er generelt lett fast.

Out-of-Date programvare

En datamaskin med out-of-date programvare kan forårsake uønskede problemer som påvirker oppdaterte nettlesere som Internet Explorer. Out-of-date driverne er ofte årsaken til minimerte vinduer. Det er viktig å oppdatere skjermkortdriverne ved å gå til produsentens hjemmeside, for å forebygge eller løse en mistanke om problemet.

malware

Malware og datavirus kan ha ulike rammer på en datamaskin, og kan noen ganger målrette Internett-leseren selv. Personer med nettlesere opptrer i ukjente måter bør installere en malware og virus forebyggende program for å fjerne og hindre videre smitte.

Nettleser funksjoner

Enkelte innstillinger i Internet Explorer, for eksempel når oppgavelinjen er satt på auto-skjul, kan føre til at nettleservinduer for å åpne minimert, muligens på grunn av skadede registernøkler. Slå av auto-hide innstilling, maksimere problemet vinduet og deretter midlertidig øke høyden på oppgavelinjen kan fikse problemet og overskrive de dårlige registernøkler.