Hvorfor kan jeg ikke se Netflix på Boxee?

Hvorfor kan jeg ikke se Netflix på Boxee?


Boxee er et hjem media program som gir tilgang til hundrevis av web-basert video og audio-tjenester, inkludert Netflix. Netflix er vanligvis tilgjengelig under innstillingen "Apps", men du kan ikke være i stand til å få tilgang til det hvis datamaskinen eller boksen ikke oppfyller visse krav. Disse problemene kan plage Boxee program på datamaskinen, eller set-top Boxee Box.

Country Begrensninger

Netflix app for Boxee er bare tilgjengelig i USA og Canada. Mens Boxee ikke opplyse hvorfor denne begrensningen er på plass, sier Netflix på sitt nettsted at innholdet er kun lisensiert for de 50 landene, Washington, DC og Canada. I 2011 annonserte Netflix intensjoner om å utvide streaming til mer enn 40 land utenfor USA, men en eksakt dato for denne utvidelsen er ikke oppgitt.

ikke autorisert

Du kan ikke få tilgang til Netflix konto på Boxee før du har autorisert koblingen mellom Boxee konto og Netflix konto. Du kan sette opp koblingen ved å logge inn på din Boxee-konto og gå til Boxee.tv/netflix~~V. Klikk på "Godkjenn" -knappen, som vil viderekoble til Netflix nettstedet. Klikk på "Ja, link denne kontoen." Dette tar deg tilbake til Boxee-konto, som vil vise Netflix som en av dine godkjente tjenester.

Manglende Forutsetninger

Før du kan se videoer fra Netflix, må du installere det nyeste versjonen av Microsoft Silverlight, tilgjengelig fra Silverlight.net. Når først kjører Netflix-appen på Boxee, må du autorisere den til å lagre en cookie for å gi tilgang til Netflix. Hvis du valgte "nei", vil du ikke kunne bruke Netflix. Hvis du er streaming på Boxee Box, sørg for at du bruker det nyeste versjon for firmware. Din Boxee Box skal oppdateres automatisk, men du kan se etter oppdateringer under «System" og deretter "Innstillinger" og deretter "Update".

Linux-systemer

Dessverre, ikke Microsoft Silverlight ikke fungerer på datamaskiner som kjører Linux. Mens det er en åpen kildekode-Silverlight alternativ, kalt "Moonlight", betyr det ikke at Linux-brukere å streame Netflix innhold. Inntil Netflix lanserer Linux-støtte, vil Boxee brukere med Linux-versjonen av programvaren ikke få tilgang Netflix.