Hvorfor Microsoft Access-database Be om et passord når du lukker database?

Hvorfor Microsoft Access-database Be om et passord når du lukker database?


Passordsikkerhet er fortsatt en av de enkleste og mest populære metodene for å sikre brukerdatabaser i Microsoft Access. Selv om ikke idiotsikker, er det praktisk. Dessverre, ved hjelp av et sikkerhetspassord kan kreve at brukerne skrive inn passordet flere ganger.

Kompakt på Close

Når en bruker sikrer henne database med passord og har Compact på Close alternativet er slått på, når databasen er stengt, blir brukeren bedt om å oppgi passordet.

Innstilling Compact på Close Off

Hvis du heller ikke bruke Compact på Close funksjonaliteten i Access 2007, åpne databasen du ønsker å endre. Velg "Office-knappen" øverst til venstre i programvinduet. I bunnlinjen i rullegardinmenyen, velg "Tilgangsalternativer." I valglisten menyen til venstre, velg "Current Database." Et nytt sett med valg vises på høyre side. Under "Programvalg" uncheck "Compact på Lukk." Hit "OK" og deretter lagre.

Alternative skal komprimeres på Close

Brukere kan manuelt kompakte databaser ved å velge "Office-knappen" og i rullegardinmenyen velger "Manage", "Compact" og deretter "Compact og reparer database." Velg "Database som skal komprimeres" dialogboksen. Plukk databasen du ønsker å komprimere og reparere, og klikk deretter på "Compact" -knappen. Gi et nytt navn for den komprimerte databasen i "Compact databasen til" dialogboksen, klikk på "Lagre" -knappen.