Hvorfor Min Router Lose My Laptop?

Hvorfor Min Router Lose My Laptop?


Trådløst Internett er en praktisk funksjon å ha, før den lar deg ned. Bærbare datamaskiner kan flyttes lett, men ikke alle steder gir optimale forbindelser til det trådløse nettverket. Det er flere grunner til at en ruter kan være å miste den bærbare datamaskinen.

Område

Rutere er vurdert for ulike avstandsklasser. Vanligvis, jo dyrere ruteren, jo større rekkevidde vil bli. Finn ut hva distansere den trådløse ruteren er ment å dekke, og finne ut om den bærbare datamaskinen signalet bli tapt når utenfor dette området. I så fall enten investere i en ny router med et bedre utvalg eller se på en repeater system for å utvide rekkevidden til det eksisterende nettverket.

Hindringer og beliggenhet

Trådløse signaler fungerer best når det er så få hindringer mellom ruteren og enheten som mulig. Noen hindringer er uunngåelig, men prøv å sette ruteren på et sted hvor de vil bli holdt på et minimum. Kontroller også at ruteren er plassert i en sentral beliggenhet til alle enhetene som skal ha tilgang til det.

Interferens

En bærbar datamaskin trådløse signalet kan lett bli påvirket av interferens fra andre enheter. Mikrobølger er kjent for å forstyrre trådløse signaler. Et annet trådløst nettverk kan være lokalisert i nærheten. Trådløse telefoner eller mobiltelefoner kan rote med signalet. Eksperimenter med forskjellige steder og prøve å isolere hva som er årsaken til ruteren for å miste den bærbare datamaskinen på nettverket.