Hvorfor Navn DIV tagger?

Den <div> tag betegner en egen blokk med innhold eller divisjon innenfor en HTML-side; når det brukes sammen med CSS styling, kan det tjene til å endre utseendet og plassering av innhold og lage komplekse og visuelt engasjerende nettstedet oppsett. Selv navngi <div> tagger ikke er nødvendig, da dette gir flere fordeler.

Clarity of Code

Når du utformer en kompleks nettside som inneholder mange <div> tagger, tildele et unikt navn til hvert tag vil gjøre det klart hva formålet med taggen. For eksempel kan du bruke fire <div> koder for den grunnleggende strukturen på siden din - en topptekst, bunntekst, en hovedinnhold blokk og en sidebar. Navngi hvert <div> vil tillate deg å raskt bla gjennom koden og finne ut hvilke <div> er hvilken uten å måtte se på hver <div> 's innhold.

Skille Styling og innhold

Navngi hvert <div> tag lar deg referere til dem innenfra en CSS-stilark. Dette i sin tur gjør det mulig for separasjon av styling og innhold. Selv om du kan style hver <div> tag i HTML-dokument ved hjelp av "stil" attributt, vil gjøre det legge rotet til dokumentet og krever at du bla gjennom hele siden hver gang du ønsker å endre noe; ved hjelp av en enkelt CSS-fil, på den annen side vil gjøre det lettere å endre sidens layout når du vil.

Dynamisk innhold Place

Ved bruk av klient-side scripting som Javascript, kan det være lurt å sette inn kode som endrer utseendet på visse sideelementer eller dynamisk setter innhold på bestemte steder. Bruken av navnet <div> tagger er det som gjør at en slik kode for å identifisere de elementer for å endre og steder for å sette inn innhold; selv om du ikke har noen planer om å bruke denne typen koding når opprinnelig designe ditt nettsted, navngi <div> koder umiddelbart vil gjøre fremtidig implementering enklere.

betraktninger

Navnet på hver <div> tag må være unikt; navn må starte med en bokstav og kan også omfatte tall, bindestrek, kolon, punktum og understrek. Hold <div> navnene kort og informativ; basere dem på innholdet i <div> snarere enn dagens styling, som styling kan endre seg i fremtiden, men innholdet mest sannsynlig ikke vil. Selv <div> navn er case-sensitive, og som du kan ha en <div> som heter "familypets" og en som heter "FamilyPets," bruk av lignende navn for ulike <div> koder kan føre til fremtidige forvekslinger.