Hvorfor trenger jeg en Broadband Card Hvis Min laptop har en trådløs adapter?

De fleste bærbare kommer med interne trådløskort som støtter 802.11a, b og G. I disse dager ser det ut til at hvert hjørne kaffebar og restaurant tilbyr trådløse nettverk til sine kunder ved hjelp av denne trådløse teknologien. Hvis dette er tilfelle, hvorfor er det at mobilt bredbånd kort er så populære?

Hvorfor trenger jeg en Broadband Card Hvis Min laptop har en trådløs adapter?

Ved hjelp av en bærbar PC for å surfe på Internett

Hva vi ser etter i Wireless Neworking

Hvorfor trenger jeg en Broadband Card Hvis Min laptop har en trådløs adapter?

Trådløst nettverk annonseres på engelsk og japansk

Faktorene som brukes til å bestemme hva slags trådløs nettverksteknologi vi bruker er de samme som de som brukes til å bestemme hvilken type kablet nettverk teknologi vi bruker. I 2008-utgaven av "Sammenhengende Cisco Network Devices, del 1" av Steve McQuerry Disse faktorene omfatter hastighet, pris, sikkerhet, tilgjengelighet, skalerbarhet, pålitelighet og topologi.

For eksempel, hvis hastigheten er ikke ekstremt viktig for deg, men kostnaden er, vil du velger å betale for en lavere hastighet trådløs tjeneste som oppfyller budsjettet. Hvis du er en forretningsreisende og vil være sikker på at du kan koble til Internett uansett hvor du er, er tilgjengelighet viktig.

trådløse adaptere

Trådløse adaptere vanligvis refererer til noen form for et 802.11-tilkobling. Hver 802.11-standarden har styrker og svakheter i forhold til hverandre, men de alle deler visse egenskaper. Først må en trådløs ruter for å lage en Wi-Fi-nettverk som er delt med andre datamaskiner. Et trådløst nettverk oppsett du kan finne hjemme har en rekkevidde på 150 fot innendørs, avhengig av vegger, forstyrrelser og andre faktorer. For det andre, de ulike 802.11-standardene operere på ulisensierte frekvenser, noe som betyr at hvem som helst kan operere på disse frekvensområder. Til slutt, må du ha et trådløst kort, sier i den bærbare datamaskinen, som støtter den spesifikke standard. 802.11G er den mest brukte av 802.11-familien, som det er lett å sette opp, har anstendig rekkevidde og har en maksimal båndbredde på 54MB per sekund.

Broadband Card

Hvorfor trenger jeg en Broadband Card Hvis Min laptop har en trådløs adapter?

Mobilt bredbånd utnytter mobiltelefon nettverk for tilkobling.

Bredbånd kortene er et alternativ til de 802.11x nettverk, som de bruker fasttelefon nettverk for å koble til Internett. Air kortene er vanligvis bestemt til en leverandør; Verizon bredbånd kort bare fungere på Verizon nettverket med dette å være det samme for andre operatører. Ikke hvem som helst kan bruke en celle leverandørens nettverk for å koble til Internett.

Hastigheten kan variere, basert på for tilgjengelighet og faktorer som varme, interferens og andre miljøforhold som plager alle trådløse kommunikasjon. Typiske hastigheter varierer fra 1 MB per sekund og raskere. For eksempel tilbyr Sprint sitt 4G-nett for mobilt bredbånd-tjenesten, som utgir seg for å ha en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 3 MB til 6 MB og gjennomsnittlig opplastningshastighet .5MB til 1,5 MB. Men når man ser på deres tilgjengelighet liste, de bare tilbyr 4G tjeneste i 16 byer.

Hvorfor mobilt bredbånd?

Hvis 802.11G er så vanlig og er betydelig raskere enn en kortet for mobilt bredbånd, hvorfor er de så populære? Enkelt sagt, bruker de noen av de største kommunikasjonsnettverk funnet. De fleste av celle-telefon selskapene har landsdekkende nett, og i mange tilfeller de har mobilt bredbånd tilgjengelig der de tilbyr tjenesten cell. Mobiltelefoner er generelt svært pålitelig og disse nettverkene har en tendens til å ha ganske mye redundans bygget inn i dem. Hva dette betyr er at hvis en celle tårn settes i drift, gjør at teknologien for andre basestasjoner i nærheten for å gi dekning som de er i stand til. Tilgjengelighet er den virkelige grunnen til å bruke mobilt bredbånd kort.

Expert Insight

Du trenger en bredbåndskort hvis du reiser i fjerntliggende områder og trenger Internett-tilgang mens på disse stedene, og / eller hvis du trenger en redundant forbindelse til Internett. Nødetater er gode eksempler på å ha flere midler som de kan kommunisere via internett.