IBM Thinkpad Feilkoder

IBM Thinkpad Feilkoder


Det er mer enn 50 forskjellige feilkoder for Lenovo (tidligere IBM) ThinkPad bærbare. Feilkoder er vist som en numerisk sekvens, som deretter kan sammenliknes med et tilsvarende problem. Lenovo leverer en liste over ThinkPad feilkoder og deres betydning på Lenovo.com.

I999030X

Det er tre forskjellige koder i denne spesielle sekvens, I9990301, som representerer en generell diskfeil hardt; I9990302, som representerer en ugyldig harddisk boot record; og I9990305, når det ikke er oppstartbar enhet. Vanligvis er disse feilene oppstår når det er enten noe operativsystem funnet på harddisken, har oppstartsdisken etter hvert unseated eller det har vært en stor operativsystem svikt.

20X

Det er fire vanlige minnefeil som presenterer som enten datafeil 201 minne, 202 minne linje feilen 00-15, linjefeil 203 minne 16-23 eller 205 minnetesten svikt på innebygd minne. Det er vanligvis best å ha den bærbare betjent av en opplevelse Lenovo servicesenter med disse minnefeil.

161

Den 161 koden betyr at backup batteriet er dødt. Enten lade batteriet, eller hvis batteriet ikke lades opp, må den skiftes.

163

En kode 163 betyr at tid og dato ikke er satt på datamaskinen. Angi klokkeslett og dato for å stoppe feilen. Hvis feilen fortsetter, selv om klokkeslett og dato er satt, ta den bærbare datamaskinen til en Lenovo-servicesenter for å få hovedkortet sjekket.

3xx

Feilkoder i 300s er vanligvis knyttet til tastaturet. Kontroller at det ikke er rusk i tastaturet eller under tastene. Sjekk hver tast for å være sikker på at ingen av dem sitter fast. Hvis du bruker et eksternt tastatur eller talltastaturet, koble den fra den bærbare datamaskinen.

225

Når du oppgraderer minnet, er det viktig å sørge for at minnemodulen er støttet av den bærbare datamaskinen. Det vises en 225-feil når en ikke støttes minnemodulen er installert. Hvis den installerte modulen støttes, er det en sjanse for at minnesporet er defekt.