iCal Extensions

iCal Extensions


iCal, Apples kalenderprogram, er et kraftig verktøy som kan brukes for avtaler, planlegging og påminnelser. I tillegg til disse funksjonene, kan iCal brukes til å holde styr på annen informasjon som kan hjelpe deg med å håndtere alle aspekter av planen på tvers av alle enheter Apple-støttede. iCal kan tilpasses med en rekke utvidelser.

Legge Extensions til iCal

Det er to måter du kan legge utvidelser i iCal-programmet. En måte er ved å laste ned en kalender-fil fra et nettsted og importere det inn i programmet. iCal utvidelser kan lett identifiseres av filtypen ".ics". Etter nedlasting av filen, bare gå til "Fil" -menyen og velg "import" for å legge innholdet i kalenderen.

Legge til kalender abonnementer til iCal

En annen måte du kan maksimere produktiviteten med iCal er å legge til kalender abonnementer. Web-baserte kalenderalternativene som Google og Yahoo! Kalender tillate informasjon som skal legges til iCal. Hvis arbeidsplassen din bruker annen kalender programvare som Google Apps, er abonnementet alternativet er veien å gå. Dele kalendere kan enkelt gjøres ved å høyreklikke på en kalender i programmet, og velge "abonnere" og skrive inn nettadressen.

Lage egne iCal Extensions

Brukere kan også opprette og dele sine egne iCal utvidelser, for eksempel utvidelser som sporer kulturelle ferier eller et barns idrettslag timeplan. Bare lage en ny kalender, legge inn informasjon, og velg "Fil" og "Export". Den nye ".ics" filen kan bli sendt eller lagt ut på en nettside eller sosiale medier nettverk.

The Future of iCal

Apples avdukingen av iCloud-tjenesten i 2011 kan føre til endringer i hvordan iCal utvidelser fungerer. ICloud-tjenesten hevder at det vil tillate brukere å "oppdatere tidsplanen på ett sted og se endringene overalt. Når du har flere enheter, oppdaterer iCloud dem med de nyeste avtaler." At endringen kan fjerne behovet for å importere og eksportere ".ics" filer, i stedet slik at brukerne kan bare abonnere på en iCloud kalender som kan endres av eieren eller organisasjon uten brukerens fiksing og triksing.