ID Badge Design Ideas

ID Badge Design Ideas


Forretninger, offentlige og utdanningsinstitusjoner bruker ID-merker for å begrense tilgangen til visse områder eller funksjoner. Den type ID-kort du bruker avhenger av brukeren og type organisasjon den representerer. Du vil ha ulike design for barn, ungdom og medlemmer av et sykehus medisinsk personell, for eksempel. Hva vil du ikke ønsker er å designe ID-merker som kjøres-of-the-mill eller kjedelig.

bilde Bakgrunn

Bakgrunnen for ditt ID-kort design kan være enten hvit eller en farge som symboliserer organisasjonen. En naturskjønn bilde gir et levende preg. Du kan bruke datagrafikk programmer for å lage skiltet design.

Etter å legge et bilde - enten kunstverk eller fotografi - til merket, senk opacity innstillingen nok til å gjøre teksten for merket tydelig lesbar. Du kan bruke et bilde av din virksomhet eller et offentlig-domene bilde som du finner på nettet. For et barn skilt, kan det være lurt å legge til bamser eller lignende bilder.

Bilder / tommelen utskrifter

Ta et bilde av din ID-kort som tydelig viser den personen merket er utstedt. Så lenge personen er identifiserbar, kan du bruke en profil bilde mot en estetisk tiltalende bakgrunn. Plasser fotografiet i hjørnet av ID-kort, med tekst i sentrum og en strekkode, eventuelt på bunnen av merket. Hvis du trenger en strekkode, må du leie en privat bedrift som spesialiserer seg på strekkode installasjoner. En høyteknologisk idé, spesielt hvis sikkerhet er en stor utfordring, er å inkludere et sted for en avtrykk på ID-merket.

Tekst Utvalg / Signatur

For et ID-merke, trenger du ikke ønsker å få så kreativ med teksten som du gjør det vanskelig å lese. Velg en skrifttype som passer best den type skilt som utstedes. Velg en annen skriftstil for navnet på den personen som blir identifisert og navnet på virksomheten eller annen organisasjon. Bruk en annen skriftstil for en kodelinje som består av en organisatorisk motto eller slagord, eller gjøre det kursiv eller fet skrift for å trekke oppmerksomhet til det. Gi en tom plass på bunnen for ID bærer underskrift.