Ideer for et moteshow PowerPoint-presentasjon

Mote er overalt. Fra modeller på catwalken til de nyeste stiler i varehus, mote er en del av vår kultur. Det er mange måter å presentere den siste linjen av klær eller fremme den neste hot modell. Microsofts PowerPoint er et verktøy for å sette på et moteshow på datamaskinen din. Her er noen ideer om hvordan du gjør din moteshow gnisten og leve evig i cyberspace.

Tema-innstilling Presentasjon

Still et tema - det kan være fargerike våren bukser, den siste i sommer fottøy eller høst skjerf. Ta ett element eller to og omgå disse elementene til å bygge presentasjonen. Du vil ønske å skrive ut ditt tema og hvilke bilder du ønsker å ta, beskrivelser av elementene, hva modeller å bruke og hva den generelle presentasjonen vil se ut, inkludert hva grensen eller bakgrunn for å bruke i PowerPoint og andre innstillinger. Line opp dine modeller, kjøpe varene, ta bilder og deretter bygge presentasjonen.

Runway Presentasjon

Denne ideen innebærer å ta bilder og ta opp tale intervjuer fra en rullebane show med modeller og en komplett samling av klær. Når rullebanen showet er ferdig, overfører bildene og stemme intervjuer inn i datamaskinen, skrive beskrivelser, angi dine PowerPoint presentasjon farger og legg bildene dine. Hver side vil være et annet bilde fra rullebanen showet. Bruk intervjuene som voice-overs på lysbildene.

Black & White Fashion Presentasjon

Svart-hvitt fotografering kan vise mye kontrast og detaljer. Når blandet med et dryss av farge, kan svart-hvitt-bilder være fantastisk. I stedet for å ta alle farge bilder for denne moten presentasjon, ta om lag 40 prosent av dem med svart og hvitt innstilling på kameraet (eller bruke bildebehandlingsprogram for å gjenskape fargebilder som "gråtone"). Start PowerPoint-presentasjon med en sterk svart-hvitt bilde, og deretter gå videre til et fargebilde. På noen av lysbildene, plasserer både en farge og en svart-hvitt bilde på skjermen. Avslutt med en sterk farge bilde for balanse. Ikke vær redd for å innlemme voice-overs hvis mulig.

Innlemming video til presentasjonen

Bilder er ikke den eneste type media du kan plassere i en PowerPoint-presentasjon - video kan også bli innarbeidet. Du vil ønske å videobånd din moteshow ved hjelp av et digitalt videokamera og deretter legge inn opptakene til datamaskinen for redigering. Merk - videofiler tar opp mye plass på harddisken. Når opptakene er klar til bruk, plasser i et lysbilde, skrive beskrivelser, til faste farger og innstillinger fullføre presentasjonen.

Innleggs presentasjonen Online

Når moteshow presentasjonen er gjort, kan du bruke PowerPoint er "Lagre som" funksjon for å lage web-sider med presentasjonen. Du kan også bruke programmet opplasting verktøy for å sende hele presentasjonen til webserveren eller annen server for visning.