Ideer for Grafisk Design Prosjekter

Grafisk design er de visuelle form for kommunikasjon. Det er en kreativ prosess som er avhengig av kunst og teknologi. Når noen designer en plakat, brev, firmalogo, eller magasin annonse, er hun ved hjelp av grafisk design ferdigheter. Bruken av bilder sammen med teksten skaper et kraftig verktøy. Dette verktøyet kan formidle informasjon, stemninger og følelser. Grafisk design prosjekter kan også være morsomt.

Plakater

En av de enkleste prosjekter for å designe en plakat. Plakater er alle rundt, festet til telefonstolper, oppslagstavler, og kinosaler. Plakater kan være om hva som helst tenkelig. En av de viktigste designelementer for en plakat er å bruke et dramatisk bilde. På en plakat, er teksten ikke vanligvis det viktigste fokus. Det forteller informasjons at bildet ikke kan (som sted og tid). Velg et emne som du føler lidenskapelig om og forsøke å la det lidenskap vises gjennom plakaten. Legg det til meldingen kommunisert av plakaten. Sørg for å fylle hele plassen når du designe det.

Gavekort

Cards er en populær gave element. Hvis en butikk-kjøpte kortet bringer frem en ønsket følelse, en hånd-laget kortet gjør meldingen mye mer spesiell. Brainstorm din melding og komme opp med noe personlig som formidler en mening. Plasser kunstverk på forsiden og designe innsiden av kortet. Spesialpapir kan kjøpes og kortet kan skrives ut på høy kvalitet skriveren. Hver spesielt kort kan sendes via e-post for å dele med noen andre.

T-skjorter

Art går rundt på gata hver dag. T-skjorter er en svært populær kommunikasjonsmedium. Ta et interessant bilde og sette en kreativ melding med det. Spesial påstrykningspapir papir er tilgjengelig. Skriv ut design på en blekkskriver. En laserskriver vil ikke fungere med dette papiret fordi den bruker varme for å sette blekket på papiret. Dette vil smelte overføring papir og forårsake papirstopp. Bare stryke på design på en hvit t-skjorte, og du har en grafisk design prosjekt som du kan bære.