Ideer for Online Internett markedsføring

Internett markedsføring omfatter alle aktiviteter som du deltar for å fremme et nettsted eller virksomhet på nettet. Mange forskjellige Internett markedsføring strategi ideer eksistere - for eksempel banner eller forum markedsføring - og det viktigste målet med din innsats er å øke trafikken på webområdet, få mer eksponering og søke tjeneste fra søkemotorer. Som sådan, flere Internett markedsføring ideer må vurderes og gjennomføres for en vellykket markedsføringskampanje for å skje.

Pay Per Click

Pay-per-klikk-programmer lar Internett-markedsførere og eiere til å fremme nettsteder i de sponsede reklame delene av søkemotorer. Google AdWords-programmet, Yahoo Sponsored Search, og Microsoft adCenter for Bing har alle disse pay-per-klikk-annonsering programmer. Med dette betalte Internett markedsføringsverktøy, webmastere lage annonsekampanjer og sette et budsjett for hvor mye de vil bruke på en per-dag og per-klikk-basis for hver annonse. Pay-per-klikk-programmer selv tillater for "geo-targeting", som betyr at du kan velge den spesifikke land, stat, by og postnummer for hvor du ønsker reklame som vises.

On-site Search Engine Optimization

On-site søkemotoroptimalisering (SEO) innebærer Internett markedsføring taktikk som kan implementeres direkte på nettsiden din. Et eksempel på on-site SEO er å plassere "meta" koder i HTML-delen av nettstedet. Meta tag elementer, for eksempel søkeord, beskrivelse og tittel metakoder, beskrive hva nettstedet ditt handler om og blir lest av søkemotorer for å hjelpe klassifisere nettstedet ditt. Andre on-site SEO metoder inkluderer bruk av konkrete, relevante søkeord i websidene, en organisert navigasjonssystem, samt rene nettadresser for nettstedet sider. Alle disse on-site SEO taktikk gjøre nettstedet lettere å leses og tolkes av søkemotorer, som til slutt hjelper nettstedet ditt blir funnet i søkemotorene.

Link Building

Link bygningen er en off-site Internett markedsføring og SEO teknikk som mange webansvarlige bruke. Hver link til nettstedet ditt fra et annet nettsted teller som en "stemme" for området. Hver "stemme" øker nettstedets authoritativeness eller troverdighet med søkemotorer som Google. En link-building Internett markedsføringsstrategi påvirker hvor nettstedet ditt er funnet i sidene av søkemotorresultater og bidrar til å opprettholde denne statusen.

Social Networking

Mange bedrifter og nettsteder bruker sosiale nettverk for å få eksponering og i markedsføringsøyemed. For eksempel kan bedrifter lage Facebook forretnings "Fan sider" for kunder og andre som er interessert, noe som gjør det mulig for bedriften å få kontakt med forbrukerne, fremme bevissthet og bygge relasjoner med kunder. Andre sosiale nettverk muligheter inkluderer Twitter, Google Buzz, og selv MySpace. Denne metoden for Internett markedsføring gjør at nettstedet eller eksponeringen av virksomheten til å gå viral som meldingen sprer blant venner og hele sosiale nettverk.

Blog Marketing

Blogg markedsføring er en Internett markedsføringsstrategi som fordeler markedsførere og webansvarlige på to måter: gjennom søkemotor eksponering og gjenta Internett-trafikk. Markedsførere opprette blogger for å skrive om emner som målgruppe finner interessant og for å holde kundene oppdatert om aktuelle hendelser i en bedrift. Denne bloggen blir de besøkende til gjenta besøkende, og gir deg sjansen til å markedsføre produkter og tjenester gjennom blogginnleggene. I tillegg som søkemotorer som Google og Yahoo nylig oppdatert innhold fordi det gir verdi for brukerne. Opprettholde en blogg gir området sjansen til å være "krabbet", eller anmeldt, av søkemotorer på en jevnlig basis, slik at området holdes oppdatert eller "indeksert" i en søkemotor database.