Installeringsveiledning for en Linksys Wireless G Range Extender

Utvalget extender Linksys Wireless G gjør akkurat det navnet tilsier ved at den utvider området som et trådløst nettverk kan dekke. Den beste måten å bruke range extender er å plassere den på et punkt hvor det trådløse signalet er svakest. Den trådløse G range extender opererer med 802.11g-standarden, som gjør det mulig å koble til det trådløse nettverket på opptil 54 Mbps, selv om den opprinnelige trådløse nettverket må også bruke minst 802.11g.

Bruksanvisning

1 Plugg inn den trådløse G range extender og plassere den i nærheten av den trådløse ruteren.

2 Sett oppsett-CD inn i datamaskinen. Installasjonsveiviseren vil starte opp.

3 Klikk på "Setup", så på neste skjermbilde, klikk "Next".

4 Klikk "Yes" hvis det trådløse nettverket installasjonsprogrammet funnet samsvarer med SSID for det trådløse nettverket. Hvis det ikke stemmer overens med SSID, klikk på "Nei" Så på neste skjerm velger du SSID fra listen over nettverk, og klikk "Ja."

5 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Security" og klikk på den trådløse sikkerhetstypen det trådløse nettverket bruker. I boksen ved siden av "Passphrase" type i den trådløse sikkerhetsnøkkel, og klikk deretter på "Next".

6 Klikk på "Range Extender" fra listen over rekkeviddeforsterker, deretter klikker du "Ja." Hvis det ikke er noen andre treet Extender i bruk, vil din være den eneste enheten oppført.

7 Skriv inn "admin" for range extender passord, og klikk deretter på "Enter".

8 Klikk "Next" for å holde standard IP-innstillingene, så på neste skjermbilde klikker du "Ja" for å lagre innstillingene.

9 Klikk på "Exit", deretter ut range extender og plassere den på ønsket sted. Når plassert, plugg extender tilbake igjen.