Instruksjoner for å fjerne harddisken på Acer Aspire 1690

Acer Aspire 1690 er en bærbar datamaskin med en Intel Pentium M-prosessor som fortsatt er kraftig nok for dagens krevende programvare. Men den 40 GB harddisk installert i sin grunnkonfigurasjon inneholder mindre informasjon enn hva noen folk har på sine smarttelefoner og MP3-spillere. Hvis du ikke lenger er fornøyd med lagringskapasiteten på Aspire 1690, kan du installere en ny harddisk, noe som gir maskinen fordelen av større lagringsplass og raskere dataoverføringshastigheter.

Bruksanvisning

1 Slå Aspire 1690 av. Etter å ha fjernet alle ledninger og eksterne enheter fra datamaskinen, snu den slik at den lukkede skjermen vender ned, og batteriet vender mot deg.

2 Skyv bryteren på høyre side av batteriet til venstre. Bryteren holder seg på plass.

3 Skyv bryteren på venstre side av batteriet til venstre, og hold den. Trekk batteriet ut av Aspire 1690.

4 Fjern de to Phillips-skruer fra panelet i bakre venstre hjørne av maskinen. Løft panelet ut av veien for å avdekke harddiskrommet.

5 Fjern de fire skruene fra hjørnene av harddiskkassen. Skyv buret forsiktig mot utsiden av datamaskinen for å koble harddisk pins fra hovedkortet kontakten, og løft buret ut av systemet ved hjelp av den vedlagte fliken.

6 Fjern de to Phillips-skruer fra hver side av Aspire 1690 harddisken, og deretter fjerne stasjonen fra buret. Erstatte den med den nye harddisken, og sett de fire skruene.

7 Senk den nye harddiskkassen inn i kupeen og skyv buret til høyre for å koble til harddisken nålene. Se nøye for å være sikker på at pinnene på linje med hullene i harddiskrommet for å unngå å bøye dem. Sett inn skruene i hjørnene av harddiskkassen.

8 Sett på panelet over harddisken og stram de to skruene.