Instruksjoner for lasting DVD til iPod

Alle iPoder har nå videofunksjon. Dette betyr at i tillegg til din favorittmusikk, kan du nå nyte dine favorittfilmer og TV-programmer på farten. I tillegg til videoen tilgjengelig for nedlasting på iTunes Store, har du sannsynligvis fått et bibliotek av DVDer du ønsker å bære rundt i lommen. Laster DVD-samlingen til iPod er mer et spørsmål om plass tilgjengelighet enn teknisk know-how.

programmer

For å få video informasjon ut av en plate og på harddisken din, trenger du et program som er laget for en slik oppgave. Mange gratis programmer eksisterer rundt på Internett. To gratis, open-source alternativer er håndbremsen og DVDx. Gå til den offisielle nettsiden for å laste ned og installere en av disse to programmene.

ripping

Sett inn platen i stasjonen. Deretter åpner en ny fil. Du vil da måtte velge filene du ønsker å rippe fra DVD. Dette kan være bare filmfilen, men du vil sannsynligvis også være lurt å inkludere ting som spesielle funksjoner. Handbrake gjenkjenner automatisk alle filer på DVD, mens DVDx krever at du sortere gjennom filene manuelt.

formatering

Du må lagre DVD-filer i et format som iPod kan lese. IPod spiller .m4v, .mp4 og .mov-filer. Lagre filene dine i en av disse formatene. Du må også velge attributter som video og audio bitrate, audio sample bitrate og oppløsning. Du kan stille disse til det du føler er best, men det er viktig å huske på at en høyere kvalitet oppløsning filen er større og tar mer tid å rippe til harddisken. Motsatt er en lavere kvalitet oppløsning filen mindre og rips raskere. Til slutt velger du en fil navnet og banen på harddisken for å lagre filene.

overføre

Åpne opp iTunes. Finn filene som du nettopp har dratt på harddisken. Velg filene du ønsker å sette på din iPod og dra og slippe dem inn i iTunes. Deretter kobler du iPod til datamaskinen og synkronisere iPod til iTunes som du vanligvis ville.

lovlig~~POS=TRUNC

Husk at du ikke har lov til å rippe DVD til iPod som du ikke eier. For å gjøre det ville være det samme som å kopiere DVD til en annen DVD og er et brudd på opphavsretten.