Instruksjoner for nedlasting av nye porto priser til Min Porto Skala

Instruksjoner for nedlasting av nye porto priser til Min Porto Skala


Last ned nye portopriser direkte til din porto skala ved å koble porto skala til datamaskinen. Mange moderne porto skalaer har nå muligheten til å koble til via USB til datamaskinen. Ved å utnytte mailing og frakt programvare som følger med porto skala, kan du automatisk oppdatere porto priser fra USPS. Hver porto skala kommer med sin egen programvare, men de fleste kan oppdateres manuelt.

bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og installere porto skala programvare. Dette er ofte funnet på en installasjon disk sammen med porto skala. Disken skal automatisk åpne installasjonsveiledningen og ta dine gjennom instruksjoner for installasjon.

2 Åpne porto skala programvaren på datamaskinen. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett. Datamaskinen porto skala programvare skal automatisk koble seg til Internett og oppdatere de nye portopriser.

3 Oppdater porto manuelt for å dobbeltsjekke. Åpne programvaren og finne "Oppdater portosatser" alternativet. Alternativet oppdateringen vil bli plassert forskjellig avhengig av din porto skala. Rådfør deg med eieren & rsquo; s manualen for å finne det.

4 Sjekk forsendelses online på USPS nettsted for å sammenligne dem med prisene på porto skala. Sørg for at de er nøyaktige.