Instruksjoner om hvordan du oppretter en e-postkonto

Instruksjoner om hvordan du oppretter en e-postkonto


Det finnes dusinvis av nettsteder som tilbyr gratis e-posttjenester. Hvis du oppretter din første e-postkonto, bruke litt tid på å se på alternativer. Legg merke til hva hver potensielle tjeneste tilbyr i form av lagring, filtrering av søppelpost og brukergrensesnitt. Når du har bestemt hvilken nettside du vil bruke, velge en e-postadresse og registrer deg. Så enkelt er det. Adressen kan være alt du vil så lenge det ikke allerede er tatt.

Bruksanvisning

Opprett en e-postkonto for gratis

1 Bestem hvilke e-posttjeneste du vil være å registrere seg med. Noen gode steder å starte er Gmail, Hotmail, AOL og Yahoo !, men det er mange flere å velge mellom. De grunnleggende tjenestene disse nettstedene tilbyr er like, men de har noen forskjeller. Besøk nettsidene og ta en titt selv. Avgjørelsen skal ikke være for stressende. Hvis du ønsker å endre adressen din senere, eller bytte til en annen nettside, ikke noe problem. Du kan ha så mange e-postadresser som du vil.

2 Lag din e-postkonto. Den nøyaktige fremgangsmåten du må følge, vil variere fra sted til sted, men den grunnleggende prosessen er den samme. Besøk nettsiden og se etter en knapp som sier "Sign Up" eller "Opprett en e-postkonto." Klikk på knappen og gi nødvendig informasjon. Du må oppgi ditt fulle navn, adressen du ønsker og et passord. Adressen din kan være i utgangspunktet alt du vil, forutsatt at ingen andre har allerede hevdet det. Du bør velge noe lett å huske. En vanlig praksis er å bare bruke første innledende etterfulgt av ditt etternavn. Hvis adressen du ønsker er tatt, bør du vurdere å legge til et nummer eller annen enkel variant. Nettstedet vil ofte gi deg noen varianter som er tilgjengelige. Les vilkårene for tjenesten. Når alt er satt opp slik du ønsker, klikker du på "Accept" -knappen, og opprette kontoen.

3 Logg inn på e-postkontoen. Hvis nettleseren din ikke tar deg til innboksen din automatisk, kan du besøke nettsiden til din e-postleverandør og skriver inn påloggingsinformasjonen og passord. Velkommen til e-postkontoen! Herfra kan du lese noen e-poster du har mottatt og sende din egen. Formatet for e-postadresser er "[email protected]" Du trenger full adresse å sende noen en e-post. Skriv inn "@" -symbolet ved å holde shift-tasten og deretter trykke på "2" -knappen på tastaturet. Du kan bruke din e-postkonto fra hvilken som helst datamaskin som har en fungerende Internett-tilkobling.