Interaktive Deler av en datamaskin

Interaktive Deler av en datamaskin


Datamaskinen som helhet er en interaktiv maskinen som krever innspill til å produsere riktig utgang. Koblet til kjernen tårnet er flere input og output enheter designet for å hjelpe deg i samspill med denne sofistikerte maskinen. Hver reaksjonen du får fra datamaskinen, enten i form av et pip, et program åpning eller en trang til å "Kjøp nå", ble satt i bevegelse fra en handling fra deg.

Touch Screen Monitor

Kanskje den mest fysiske av de interaktive datamaskin deler, gjør at touch-screen skjerm du å gjøre valg og påvirke endring ved å berøre skjer sensitive front. Brukeren kan åpne programmer, og arbeide innenfor dem, klikk på linkene og surfe på Internett uten behov for en separat tastatur eller mus. Et tastatur på skjermen gjør det mulig for skriving og redigering av tekstdokumenter.

Skriver

Datamaskinens Skriveren tilbyr interaktive mulighetene i at brukeren gir enheten en kommando, og den reagerer på at kommandoen ved å skrive ut valgt informasjon til en papirkopi. Noen skrivere er svært nesten datamaskiner i seg selv, og har spor for innsetting av et minnekort for fotoutskrift, samt skanning og faksing evner. On-board menyer tillate for valg og innstilling av utskriftskvaliteten, samt antall kopier.

programvare

Dataprogrammer i form av programmer og spill tilbyr et nivå av samhandling som folk flest ikke vurdere. Spill tillate brukere å gå inn i en annen verden og innta rollen som den helt eller skurk og samhandle med andre karakterer og omgivelser. Enhver handling spilleren utfører skaper en reaksjon i spillet. Non-spill programmene fungerer på samme måte, for eksempel Photoshop, ved at brukeren velger en kommando eller funksjon for programmet å utføre og det reagerer riktig.

Mus og tastatur

Mus og tastatur gi datamaskinen de mest grunnleggende verktøy for samhandling. Tastaturet gjør en kunnskapsrik bruker å skrive programmeringskommandoer at datamaskinen utfører da. Musen hjelper deg å reise gjennom de ulike programmene og mappene på datamaskinen din, så vel som samhandler med de mange nettsteder på Internett. Hvert klikk av mus produserer en reaksjon, enten det forteller et program for å installere eller begynner et kjøpesenter transaksjon.